Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosan mekkora egy nő hüvelye, milyen "magasan" van a méhe?
Nekem 16.5 a méretem. Misszionáriusban elérem neki, kutyában nem.
Van egy játékszerünk, az 21 cm és az is bemegy neki. Szóval 16.5 el is elérem neki, de a 21 centistől meg tágulást érez.
Utána persze már arra tágul ki, utána nem érek be. Másnap ugyan úgy beérek.
Nekem a 15cm es dildo mar faj ha tovig van.
Magam reszerol annyit tudok elmondani hogy a szexpartneremnek eleg nagy merete volt es tobb ev osszejaras alatt nyilvan hozza voltam szokva. Aztan megismertem a paromat: mikor eloszor szexeltunk lattam hogy neki nem olyan nagy. De nem is mikro szoval ugy voltam vele h na lassuk mit tud:D nos, szopni isteni volt, pont kenyelmes meret. Aztan mikor belekezdtunk a szexbe... fuh hat had mondjam ki kerek perec: alig ereztem valamit... kicsit csalodott voltam, nem hittem h igy fog kinezni a szex koztunk (planehogy kozben kiderult hogy hasonloan szereti a azexet mint en, ugyanazok izgatjak ami nalam ritka szoval orultem nagyon) de hat ugye alig ereztem hogy bennem van, pedig mondom nem olyan kicsineki. Ja es raadasul nekem minden eddigi partnerem azt mondta hogy szukebb vagyok mint az atlag:D na mondombasszus ez nem lesz igy jo... de Ugy voltam vele hogy oke elsore sose olyan hudenagyonjo a szex senkivel (eztmar tapasztaltam h kell ido mire latszik h valojaban milyen) ugyhogy nem irtam le azonnal a sracot. Meg hat amugy szimpi volt szemelyisegileg. A kovetkezo 1-2 alkalom meg mindig ilyen volt. En nagyonnedves is szoktam lenni ami szinten nem segit a dolgonmert meg kevesebbet ereztem. Aztan par egyuttlet utan 2-3 het utan meg azt kezdtem erezni h fuh egyre jobb a szex esteljesen kitolt:D aztan rajottemhogy valoszinuleg a szexpartneremmeretehez voltam hozzaszokva es hirtelen kicsinek ereztem a paromfarkat. Most tobb jonap kapcsolat utan egyaltalan nemlatom es erzem kicsinek! Sot neha fajdalmat is tud okozniha tovig tolja. Meg is lepodik ilyenkor (gondolomnem szamit ra h ez a meret kellemetlen is lehet)
Ugyhpgy kerdezo: a huvely tagul es alkalmazkodik az aktualis partnerhez!
Kezdjük ott, hogy az ideális péniszméret az ideális pasihoz tartozik (és hogyan tudja használni). Egyik nő sem úgy választ párt, nem úgy lesz szerelmes hogy "14.3 - 15,1 cm közötti farkú pasit keresek."
A méhszáj böködése nem kellemes, sőt nagyon is fájdalmas, kb. mintha férfiként tökön rúgnának.
A hüvely hossza nem állandó, a testpóz is változtatja meddig mehet.
9 es a megmondóember.
A nagy méret nagyobb élvezetet jelent egy bizonyos határig. De nem ez az elsődleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!