Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az egyetemista lányok között...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyetemista lányok között átlagosan több az anyagiasabb?

Figyelt kérdés

2020. jan. 29. 20:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
56%
Igen,mert karriert akarnak,a fizikai munka meg.... büdös.
2020. jan. 29. 20:56
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
Persze. Komoly kapcsolatot akartam, de mindenkinek csak a testem kellett volna. Akkor fizessenek, nagyon jó ösztöndíj- és lakhatási-kiegészítés.
2020. jan. 29. 21:53
 3/20 anonim ***** válasza:
92%

Vannak kivételek, de igen sok az anyagias egyetemista lány.

Én próbálom magam fentartani suli mellett, de vki a könnyebbik utat választja ahol nem kell megszakadnia.

2020. jan. 29. 21:54
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
Igen, mivel egyetem mellett dolgozni elég fárasztó és semmire se marad idő. És még csak azt se mondanám, hogy jól meg lehet belőle élni.
2020. jan. 31. 16:24
 5/20 anonim ***** válasza:
59%
Nekem volt már szerencsém egyhez, azóta is szeretnék találni egy egyetemista csajt ,aki kissé anyagias és elég laza 39F
2020. febr. 9. 22:55
 6/20 anonim ***** válasza:
35%
Mire vegeztek az egyetemmel 100 kulonbozi pasi fog bennetek jarni.Bevallaltok a penzert mindent... sot van aki ingyen hagyha higy partyba basszák
2020. ápr. 23. 15:13
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetemista vagytok, de nem értem, hogy mi az összefüggés, hogy az egyetemista lányok anyagiasabbak kellene legyenek?!

Lehet dolgozni egyetem mellett is, én is csinálom. Nem azért tanulok és végzek egyetemet, hogy majd egy férfi tartson el egész életemben.

2020. ápr. 23. 15:33
 8/20 anonim ***** válasza:
23%
Utolsó: Nagyon sok gond van veletek.
2020. júl. 6. 20:55
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
8-as, igen, valóban :) van, aki azt akarja, hogy eltartsák és van, aki nem. De remélem tudod, hogy mindkét típus kap magának pasit is erre, szóval a pasik sem olyan “szentek” :))
2020. júl. 6. 21:12
 10/20 anonim ***** válasza:
33%
Nem erről van itt szó. Nem az a gond, hogy ti nők nem kaptok pasit., Hanem inkább fordítva, az igények miatt a pasik nem kapnak nőt.
2020. júl. 6. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!