Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemista lányok között átlagosan több az anyagiasabb?
Hát ha arra célzol hogy egyetem mellett heti 4 este melózik meg het 1500ból kénytelen enni akkor igen? Legalábbis én végiggüriztem az egészet, mert otthonról egy garast se kaptam.
Az exem nyafogott hogy nincs időm találkozni de hát ez van.
Így utólag nem bánom, diploma megvan még, az exemet 7 éve nem láttam 😂😂😂
több mint..?
...mint az óvodában? Nyilván igen!
Olyan munkahelyen dolgozom, ahol vannak bőven fehérgalléros (egyetem, szellemi munka), és kékgalléros (fizikai dolgozók) lányok.
Nem mondanám, hogy van olyan arány, hogy az egyetemista csajok között több az aranyásó, pénzre hajtó, mint a melós lányok között.
Azt inkább, hogy mindkét csoportban erősen nő azok aránya, akik egyértelműen a testükkel akarnak érvényesülni (előléptetés, jobb munka, valami gyors haszon, mint egy buli vagy egy nyaralás, vagy akár komoly párkapcsolat), és be is vállalnak ezért mindent.
Szerintem ilyen téren változott a világ nagyot, hogy régen is voltak céges prostik és aranyásók, de mostanra minthe ez az érvényesülés teljesen elfogadott módja lenne, amit egy pillanatig sem kell titkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!