Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az egyetemista lányok között...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyetemista lányok között átlagosan több az anyagiasabb?

Figyelt kérdés

2020. jan. 29. 20:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igazat kell neked adjak. A nők egy részének igen nagy igényei vannak a férfiak felé-főleg, ami az anyagiakat illeti. Én vidéki lány vagyok és az is lehet, régimódi, de engem arra neveltek, hogy ne az anyagiak szerint válasszak barátokat és szerelmeket.
2020. júl. 6. 21:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha arra célzol hogy egyetem mellett heti 4 este melózik meg het 1500ból kénytelen enni akkor igen? Legalábbis én végiggüriztem az egészet, mert otthonról egy garast se kaptam.

Az exem nyafogott hogy nincs időm találkozni de hát ez van.

Így utólag nem bánom, diploma megvan még, az exemet 7 éve nem láttam 😂😂😂

2020. júl. 6. 22:56
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetemista vagyok, és nekem fontosak az anyagiak, mivel az ad egy bizonyos fokú szabadságérzetet ha nem kell azon aggódni, hogy meg tudok-e valamit venni, vagy ki tudom-e fizetni ezt vagy azt
2022. máj. 3. 20:52
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
Én is egyetemista vagyok de soha nem feküdnék le senkivel. Egyetem mellett körmözök
2022. máj. 4. 08:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell lefeküdni, egy francia kapcsolat is megteszi .44F
2022. máj. 7. 23:48
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Minden forintra vigyázni kell, hogy egyetwm mellett valaki dolgozzon és eltarsa magát
2022. júl. 27. 09:15
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

több mint..?

...mint az óvodában? Nyilván igen!

2023. aug. 26. 23:28
 18/20 Dóri19$ ***** válasza:
100%
Szerintem is ha a testem kell a pasinak akkor támogasson cserébe, suli mellett nehéz mindent fizetni
2023. aug. 28. 00:36
 19/20 anonim ***** válasza:
18 nem a prostikról és sugar babykről szól a kérdés
2023. aug. 28. 09:45
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Olyan munkahelyen dolgozom, ahol vannak bőven fehérgalléros (egyetem, szellemi munka), és kékgalléros (fizikai dolgozók) lányok.

Nem mondanám, hogy van olyan arány, hogy az egyetemista csajok között több az aranyásó, pénzre hajtó, mint a melós lányok között.

Azt inkább, hogy mindkét csoportban erősen nő azok aránya, akik egyértelműen a testükkel akarnak érvényesülni (előléptetés, jobb munka, valami gyors haszon, mint egy buli vagy egy nyaralás, vagy akár komoly párkapcsolat), és be is vállalnak ezért mindent.

Szerintem ilyen téren változott a világ nagyot, hogy régen is voltak céges prostik és aranyásók, de mostanra minthe ez az érvényesülés teljesen elfogadott módja lenne, amit egy pillanatig sem kell titkolni.

2023. aug. 28. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!