Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 körüliek, akik már dolgoztok és gyerek is van, nálatok mennyi szex van egy hónapban átlagosan?
3 gyerek 40 év. Minden másnap legrosszabb esetben átlagosan.
Ráadásul mindketten nézegetünk ezen kívül is. 40f
Az első házasságomban pont 25-27 évesek voltunk, és minden nap volt szex, kisgyerek mellett is. A második gyerek születésekor kicsit ez megritkult de nem nagyon.
A második házasságomban viszont havi 1-2-re csökkent a feleségem igénye gyerekszülés után, így kénytelen voltam más megoldás után nézni.
4# -es. Én csak egy dolgot tudok neked mondani, tényleg nem kamu!! 3#- as voltam.
Amúgy meg végül is semmit nem változtat a helyzeten, hogy te mit gondolsz a válaszról😁, akkor maradj abban a hitben hogy kamu 😂
42%-os válaszoló
azért kamu, mert egyszer 21 éves begerjedt kislánynak adod ki magad, egyszer meg apukának.
Nem a válaszodat minősítettem, hanem a folytonos kamuzásodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!