Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak szerintetek létezik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak szerintetek létezik libidógyilkos fehérnemű vagy fürdőruha nőn? Ha igen, akkor mi az?

Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 13:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
3 éve volt a műtétem, már elhalványult valamennyire, de azért látszik, nem sokkolnám vele a strandolókat.
2020. júl. 7. 13:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem érzed biztosnak magad, akkor nyugodtan takard még el! :) De ne hidd, hogy annyira visszataszító, mint ahogy te gondolod.
2020. júl. 7. 13:35
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát remélem azért rendeződik az egod önmagadban, nem hiszem annyira gáz lehet, illetve ha valaki meg ezzel foglakózik hogy neked látszik vagy nem vagy mennyire, akkor meg jó nagy paraszt.

F

2020. júl. 7. 13:36
 14/20 A kérdező kommentje:
Nincs semmi baj az önbizalmammal, de senki nem szeret heget nézni, nincs szükségem arra, hogy emiatt megbámuljanak. Innentől, ha kérhetem koncentráljatok az eredeti kérdesemre.
2020. júl. 7. 13:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Kétrészes fürdőruha párti vagyok, szóval ha jó a tested az nagyon tud működni. Tessék, valami hasonlóra gondoltam a "problémádra"való tekintettel: [link] vagy [link]

Igazából csak legyen jó a feneked, és formás a melled, mi férfiak mást nem szoktunk bámulni.

2020. júl. 7. 14:14
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha tetszik a csaj akkor csak tiszta legyen ez és nincs semmi baj.

HA téged is szeret a hapsi, észre se veszi a heget, legfeljebb majd cuki lesz.

2020. júl. 7. 14:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Ez nem kiábrándító. Az viszont igen, ha a nő nem a méretének, alakjának megfelelő méretű fürdőruhát hord, legyen szó bármilyen fazonról - sőt, ez normál ruhára is érvényes. Iszonyat igénytelenül hatnak az élő kötözött sonkák.

Ami meg a hegeket illeti, igazából teljesen mindegy, ki látja, ki nem. Nekem az arcomon vannak kutyaharapásnyomok, mégse húzok rá fürdőgatyát.

2020. júl. 7. 19:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Nagyon szép az a piros amit linkeltél, én nem vagyok bikini rajongó mert szerintem nem az a szép egy nőn ami látszik hanem az amit elrejt a kíváncsi szemek elől.
2020. aug. 23. 01:50
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
a nagyibugyi. Az mindenkin mindent gyilkol.
2021. márc. 25. 21:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Naa?
2022. szept. 18. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!