Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, történt már veletek fürdőruhabaleset? Vagy láttatok olyat, akivel történt?
2 barátnőm be dobott a vízbe. A vízben esett le, hogy a mutatvány közben elszakadt a fürdő alsóm és ott kuksoltam a vízben pucéran.
Miután kiröhögték magukat bedobtak egy törülközőt. Amit magamra tekertem.
Nagyon ciki volt.
Osztálykiránduláson strandolás szabad strandon. Baromi régen volt, kb 14 évesek lehettünk. Elindult egy koedukált iszapháború, két táborban mindenki dobál mindenkit.
Velem szemben az egyik bögyös osztálytársam véletlenül kapott egy akkora gombócot a szeme közé, hogy szinte hallottam a dübörgő "heccsááát" kommentet a csúszda mögül. Szegény lemerül lemosni a fejét és a haját, majd hirtelen felugrott a víz alól és hátracsapta a hosszú haját.
A szép az volt, hogy a bikinifelsőjének nagy volt a tehetetlensége, és nem tudta lekövetni a hirtelen mozdulatot, ezért alaposan lecsúszott. A durva az volt, hogy észre sem vette, csak arra figyelt, hogy az iszapot kimossa a hajából, fel sem tűnt neki, hogy teljesen félmeztelen van hosszú másodpercekig.
Végül szerintem csak azt vette észre, hogy nem jönnek az iszapgombócok, mert mi, srácok ott állunk, és pont olyan tátott szájjal bámulunk, ahogy bármelyik szűz srác tenné, amikor meglátja pucéran egy osztálytársát, akit évek óta ismer, és akiről mindig is fantáziált. Akkor lenézett, és hirtelen eltűnt a víz alatt. Mi meg örültünk, hogy hideg a víz és derék fölé ér.
Nem lány vagyok de emlékszem arra hogy Balatonon voltunk és egyik csaj fogadásból lemerült a viz alá és levette egyesével a bikini két darabját.
A barátnője követte a példáját (ez volt a fogadás) mire a kihivó lány ellopta a másik fürdőruháját és elrohant a partra
A pórul járt kisasszony meg ott kiabált meg vergődött hogy mi (fiúk) segítsünk rajta...
Hát egy pár percig élveztük a helyzetet aztán visszakapta a ruháit
A feleségemnek volt egy bikinfelsője, amit csak r1bancfelsőnek hívott, mert rendszeresen és a legkellemetlenebb pillanatokban kapcsolódott ki.
Voltunk ultimate frisbee bajnokságon, ahol minden meccsen kb 2x kellett cserét kérnie, hogy visszakapcsolja. Volt, hogy bementünk élményfürdőben ilyen örvénylő medencébe, ahol a vízsugár szakszerűen lekapta róla a felsőt. Az egyik kezével takargatta magát, miközben a másikkal vadászta a lobogó bikinfelsőt, hogy vissza tudja kapcsolni. Cuki volt :).
Balatonon voltunk és a vízben dobáltuk a lányokat. (mármint konrétan a lányokat "reptettük)
Na szóval az egyik lány ahogy feljött a víz alól miután eldobtuk akkor láttuk meg ketten hogy a bal melléről lecsúszott a felsője. Ketten vettük csak észre, a haverom mereven bámulta én pedig inkább félrenéztem és szóltam a szökevényről.
Mentem le a csúzdán.
Majd a becsapódástól a mellem kibújt a fürdőruhából.
Pont egy kis kölyök szembe jött velem. Úgy megnézett hej. :D
Kb 11 éves voltam, de azóta nem igazán nőttek a melleim. (75B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!