Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, történt már veletek fürdőruhabaleset? Vagy láttatok olyat, akivel történt?
Figyelt kérdés
Mi és hogyan történt, mi látszott ki ?2020. ápr. 16. 16:12
11/14 anonim válasza:
Egyetemi gólyatáborban mindenféle vizes feladat volt, tutajt építeni egymásból stb. Az egyiknél fennakadtam két srác karján, a melltartóm nyakbaakasztója valahogy kioldódott és ahogy próbáltam átevickélni lecsúszott a hasamra. Szerencsére nem látta senki és gyorsan eltűntem a tó iszapos vizében és helyre tudtam tenni. A fiúk meg csak elpoénkodták, "áh nem baj ha nincs rajtad"
12/14 anonim válasza:
Egyszer a Balatonban, cicásagt játszottunk egy sráccal meg öcsémmel. A srác dobta nekem a labdát öcsém háttal volt, ugrottam a labdáért és lecsúszott a bikini felsőm, mivel öcsém előttem állt azt gondoltam a srác semmit nem látott, gyorsan megigazítottam. Jóval később derült csak ki, hogy látta és, hogy utána miért nem jött ki a vízből velünk. Akkor kb 16 éves lehettem
13/14 StevenUp válasza:
tegnap 17:01
Látatlanba is szerelmes vagyok a melleidbe :D
14/14 anonim válasza:
Bikini volt rajtam de az alsó részét két oldalt kellett megkötni és a felső is ilyen volt. Akkor ugye rosszul volt megkötve és épp amikor csúszdáztam akkor kioldódott és a bikini alsóm az valahol félúton lerepült rólam, akkor csak annyit észleltem belőle hogy könnyebben csúszok a csúszdán. A bikini felsőm is kioldódott de az legalább rajtam maradt csak hátul kellett újra megkötni, azt csúszás után gyorsan a vízbe megtettem, de akkor az úszómester srác már mondta hogy menjek mert más is akar csúszni, utánam egy kisgyerek volt. Akkor mondtam hogy nincs meg a bikini alsóm és nem győztem magam takargatni. Az úszómester srác mondta hogy jó álljak félre mögé leengedi a kisgyereket és felszól hogy mindenkit állítsanak le. Hozzáteszem a kisgyereknél volt az alsóm aki kiszúrta hogy az enyém volt, és röhögve kiszaladt a medencéből. Akkor az egyik barátnőm rohant utána, majd a kisgyerek nagyon gonosz módon belevágta a kukába. Hozzáteszem én ott gubbasztottam a vízben meztelenül és egy páran ki is szúrták mert ott kuncogtak rajtam. Aztán a másik barátnőm hozott a vízbe utánam egy kis rövidnadrágot hogy azt vegyem fel gyorsan. A bikini alsóm maradt a kukában és rövidnadrágban voltam tovább. A kisgyereket nem találtuk meg pedig megkapta volna a magáét, de utána már jót röhögtem ezen én is, de akkor nagyon mérges voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!