Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen fehérneműt hordtok alapból és milyen fürdőruhát vesztek fel strandra?
Mennyire vagytok szégyellősek egyikben vagy másikban?
Van köztetek olyan aki többet takaró bugyit hord, mint amilyen a bikini alsója, de a strandon mégsem feszül azon, hogy megnézik, míg "sima" bugyiban szégyellős?
Tanga vagy francia, strandon szintén
Nem vagyok szégyenlős ha meg megnéznek akkor egészségükre
Tanga a mindennapokban
Strandon normal vagy feltanga
Normál vagy francia stilusu fehérnemüt részesítem előnyben, tangát csak akkor a a felette levő ruha azt kívánja. Strandon normál bikinit hordok.
Nem vagyok szégyenlős, ha megnéznek akkor egészségükre. Nem szoktam észrevenni :)
Én is tangát vagy franciát hordok, de inkább az utóbbi.
Strandra nem igen járok, ha igen, akkor a fürdőruhára afféle vékony anyagú köntöst veszek fel (hirtelen nem jut eszembe a neve) és így nem zavar ha A-ból B-be megyek és megnéznek, az legalább takar. Egyébként egész szégyenlősnek mondanám magam, alapvetően bikiniben sem sokat vagyok strandon, inkább lenge ruhában és olyankor nem megyek a vízbe sem. (persze ez csak szabad strandokon)
Tangát hordok altalaban, ritkábban francia bugyit. Strandra ritkán járok akkor fél tangás alsót veszek fel.
Nem vagyok szégyenlős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!