Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől más a fehérnemű a fürdőruhától?
Voltam strandon és szerintem nincs nagy különbség fürdőruha és fehérnemű között. A férfiak miért izgulnak jobban a fehérneműre? Mert más az anyaga? Vagy miért izgatóbb?
Nyilván a fehérnemű átlátszó az más de akkor sem fehérneműre izgulunk hanem mert látok jobban dolgokat pl bimbó nagyságát stb.
Ez ilyen társadalmi és szociális baromság.
A bikini elfogadott a fehérnemű nem. És vicces módon a bikini akkor is elfogadott ha kevesebbet takar mint a fehérnemű. xD
Ha egy 1x1cm négyzet lenne a testünkön az utcán mert az az elfogadott akkor is a fehérnemű váltásnál csapná ránk az ajtót a lány mert húúú.
Nyilván azért más az anyaga egy fürdőfuhának, mint a fehérneműknek, főképp, hogy olyan műanyagból készülnek, amik lehetőleg gyorsan száradnak. De amúgy értem, mire gondolsz. Ez tipikusan egy kulturális-szociológiai kérdés, arról van szó, hogy két, lényegében ugyanúgy kinéző, és ugyanannyit takaró ruhadarabnak miért ennyire más a megítélése. Miért illő nem ugyanazt jelenti egy fürdőruhás nő, mint egy fehérneműs? A közfelfogás szerint miért van rendben a kolléganőmet fürdőruhában látni a bícsen, és miért pirul el, ha meglátom a bugyiját, ahogy villant az irodában, vagy kínos neki, ha a szél a mozgólépcsőn felfújja a szoknyáját?
Fura, de azért, mert ez a tanult minta. Ez kábé ugyanaz, hogy miért van az a szukolói viselkedés, a futballstadionban, ami (folyamatos éneklés, buzdítás, taps, fütty), és miért van az, ami a teniszpályán, hogy kultúrkodunk, mint a könyvtárban, egy pisszenés sincs játék közben. Vagy: a röplabdáslányok miért bugyiban/dresszben játszanak, a kosaraslányok meg miért bő hacukában?
Attol mas, hogy ha meglatsz egy csajt bugyiban leordit.
De ha bikiniben latod az nem baj neki.
😂😂😂
Ezt nagyon ajánlom, igaza van a srácnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!