Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől más a fehérnemű a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől más a fehérnemű a fürdőruhától?

Figyelt kérdés

Voltam strandon és szerintem nincs nagy különbség fürdőruha és fehérnemű között. A férfiak miért izgulnak jobban a fehérneműre? Mert más az anyaga? Vagy miért izgatóbb?

Nyilván a fehérnemű átlátszó az más de akkor sem fehérneműre izgulunk hanem mert látok jobban dolgokat pl bimbó nagyságát stb.

2019. aug. 20. 12:37
 1/7 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%

Ez ilyen társadalmi és szociális baromság.

A bikini elfogadott a fehérnemű nem. És vicces módon a bikini akkor is elfogadott ha kevesebbet takar mint a fehérnemű. xD

Ha egy 1x1cm négyzet lenne a testünkön az utcán mert az az elfogadott akkor is a fehérnemű váltásnál csapná ránk az ajtót a lány mert húúú.

2019. aug. 20. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
En nőként nem tartom másnak a kettőt.
2019. aug. 20. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván azért más az anyaga egy fürdőfuhának, mint a fehérneműknek, főképp, hogy olyan műanyagból készülnek, amik lehetőleg gyorsan száradnak. De amúgy értem, mire gondolsz. Ez tipikusan egy kulturális-szociológiai kérdés, arról van szó, hogy két, lényegében ugyanúgy kinéző, és ugyanannyit takaró ruhadarabnak miért ennyire más a megítélése. Miért illő nem ugyanazt jelenti egy fürdőruhás nő, mint egy fehérneműs? A közfelfogás szerint miért van rendben a kolléganőmet fürdőruhában látni a bícsen, és miért pirul el, ha meglátom a bugyiját, ahogy villant az irodában, vagy kínos neki, ha a szél a mozgólépcsőn felfújja a szoknyáját?

Fura, de azért, mert ez a tanult minta. Ez kábé ugyanaz, hogy miért van az a szukolói viselkedés, a futballstadionban, ami (folyamatos éneklés, buzdítás, taps, fütty), és miért van az, ami a teniszpályán, hogy kultúrkodunk, mint a könyvtárban, egy pisszenés sincs játék közben. Vagy: a röplabdáslányok miért bugyiban/dresszben játszanak, a kosaraslányok meg miért bő hacukában?

2019. aug. 20. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:
jav: Miért nem ugyanazt jelenti egy fürdőruhás nő, mint egy fehérneműs?
2019. aug. 20. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Attol mas, hogy ha meglatsz egy csajt bugyiban leordit.

De ha bikiniben latod az nem baj neki.

😂😂😂

2019. aug. 20. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt nagyon ajánlom, igaza van a srácnak.

2019. aug. 20. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan, hogy a fehérnemű nyilvános viselése nem elfogadott, hanem az van, hogy feszélyezi viselőjét. (Jó, igen, azért, mert furcsán néznek rá, de akkor sem pontos kifejezés, hogy nem elfogadott.)

És nem azért, mert kevesebbet vagy többet takar a testből, hanem mert a fehérnemű: alsóöltözet. Én férfi vagyok, télen rendszeresen hordok jégeralsót a rendes alsó felett, abban se mennék ki még udvarunkra se, mert alsóöltözet, hiába takar ugyanannyit, akár egy hosszúnadrág. (Melegben itthon gyakran csak egy úszónadrágot+strandpapucsot hordok, a szomszédba is átmegyek benne, egyáltalán nem szégyellem a külsőmet, bár ha többet sportolnék, még büszke is lehetnék rá, így azért annyira nem.)

Kultúránkban a közösségi megnyilvánulás része az öltözet, és talán legjobb hasonlat, hogy alsóneműben olyannak érzem magamat, mintha egy készülő szobor/épület lennék. A szobrot is csak elkészültekor leplezik le, az építési terület köré is nemegyszer tömör paravánt húznak. Nem mintha szégyen lenne, csak így szebb, így van ünnepélyessége a kész állapot kezdetének.

Tudom, más a női és más a férfi test érdekfeszítő képessége, de szerintem a fehérneműs és a fürdőruhás megjelenés közti társadalmi szemléletbeli különbség a nőknél is hasonlóképp épül fel.

jan. 3. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!