Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mit szerettek, milyen fürdőruhát viseljen strandon a barátnőtök (fazon, szín)? Milyen fazon az, amit semmiképp?
Ha barátnőmről van szó, akkor szolid, de igényes, gusztusos legyen.
De ne qurvás.
Ha nem a csajom, akkor még nem érdekel.
Olyankor legyen nyugodtan kihívó, ribis, elég 1 tanga, mert a szépet meg nézem.
A csajom az legyen mellettem nő, ne rib.anc.
F
Én pl tökre szeretem az ilyen rovidnadrágos fazonú női fürdőruhát vagy a francia bugyis bikinit....
A cérna bikini, az egyberuha, vagy a trikini annyira nem jön be.
Gondolom nő a kérdező, mert a padik többsége hírből sem ismer ilyen szakszavakat :D
Inkább mutasd mid van bikiniben és akkor nem kell kerülgetni a forró kását :D
Szó szerint fürdőruhát, jól takaró darabokat főleg alul olyat amilyeneket a hiú kisfiúk hordanak,térdig érő “rövid” nadrágot , felül meg széles legyen a mellrésznél az anyag.
F
Nekem.mindegy csak kellően mutassa a mellét, vékony qnyagból legyen a bugyi része, fehér..és várnám hogy mikor lesz végre vizes.:)
30F
Színek:
Ami nem: fehér, neon színek, állatminta, csíkos - mert öreges, retro minták. Ezen kívül bármi jöhet. Ami tetszik: egyszínű fekete, zöld, piros, kék.
Fazon:
Ami nem: egyberészes (viszont uszodában csak az!) , trikini, tankini és a bikinik közül, a felsorolása reagálva, magas derekú, francia és zsinóros alsó nem; topos felső, balconette sem. Szigorúan nem "falatnyi"
Ami tetszik: felsőben: nyakmögött megkötős, de nem túl vastag pánttal, csavart bandeau; kellően takaró sima, oldalt megkötős vagy brazil.
Fodrokat én csak kisebb mellék esetén ajánlok.
Pár példa:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!