Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nőnek nem túl szépek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőnek nem túl szépek a mellei, akkor vegye le a melltartóját szex közben, vagy inkább hagyja magán? 22L

Figyelt kérdés

Nem jön be annyira a cicim. Kicsit lóg, hegyes.

Félek h ezért a férfinek sem fogok bejönni.

Jobb ha rajtam marad vmi ruhanemű szexnél?

2020. júl. 4. 23:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

1) Naná, hogy vedd le!

2) Szex közben max. combfixet hagyj magadon, vagy bugyit félrehúzva ha a pasi fehérnemű fétises melltartót ne.

3) Ha összehasonlítgat, hogy xy-nak jobb melle volt, akkor küld el a pasit a büdös pléhbe hogy akkor legyen azzal a csajjal!

4) Aki csak 2 db mellett lát benned és nem egyben a nőt azzal ne akarj ágyba bújni.

5) A férfiak minden mellett szeretnek ha olyna nőhöz tartozik akit kívánnak.

2020. júl. 5. 01:28
 12/15 anonim ***** válasza:
87%
Persze, hogy vedd le...vagy hagyd, hogy a srác levegye! ;)
2020. júl. 5. 04:58
 13/15 Á.Zoli ***** válasza:
100%

A fehérnemű izgató látvány, én nagyon szeretem a szex elején, szerintem akár fent is hagyhatod, de engedd meg nyugodtan, hogy ha akarja, levehesse rólad.

Nem hinném, hogy bármilyen rossz véleménnyel lenne se közbe, se utána...

2020. júl. 5. 06:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő soha ne szexeljen melltartóban!!
2020. júl. 5. 12:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább kompenzálj!
2020. júl. 5. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!