Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek nem túl szépek a mellei, akkor vegye le a melltartóját szex közben, vagy inkább hagyja magán? 22L
Nem jön be annyira a cicim. Kicsit lóg, hegyes.
Félek h ezért a férfinek sem fogok bejönni.
Jobb ha rajtam marad vmi ruhanemű szexnél?
vegye le
nincs gond a lógósabb, hegyes mellekkel sem
viszont a gátlásossággal van!
Igazatok lehet, de félek h össze fog hasonlítgatni mással, h bezzeg ennek meg annak a lánynak tökéletes mellei voltak.
Túl nagy lenne bennem a megfelelési kényszer?
Leveszi rólad a pasi egy pillanat alatt, legalábbis nekem nem nagyon szokott opció lenni, hogy maradjon, mert már hámoz is ki belőle, amint lehet.
Nem volt még olyan, hogy ne akarták rólam levenni a melltartót szexhez, csak akkor fordult elő, amikor nagyon szexi fehérneműm volt, de az is már vagy hónapokkal később egy kapcsolatomban.
Úgyhogy automatikus, hogy leakarják majd venni rólad, neked kell mondani, hogy nem szeretnéd, de nyilván megkérdezik, hogy miért. Egyébként valószínűleg tetszeni fog a cicid, én se szeretem az enyémet, de akikkel voltam azok szerették.
Nyugodtan vedd le!
Ne legyél ennyire maximalista magaddal szemben, mert az tönkre tudja qurni a légyotott! 😌
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!