Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nőnek nem túl szépek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőnek nem túl szépek a mellei, akkor vegye le a melltartóját szex közben, vagy inkább hagyja magán? 22L

Figyelt kérdés

Nem jön be annyira a cicim. Kicsit lóg, hegyes.

Félek h ezért a férfinek sem fogok bejönni.

Jobb ha rajtam marad vmi ruhanemű szexnél?

2020. júl. 4. 23:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Vegye le.
2020. júl. 4. 23:24
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek hegyes a bimbó miatt és minden mellnek van egy esése. Ne a szilikonciciből indulj ki.
2020. júl. 4. 23:25
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Vedd le, nem kérdés. A férfiak imádják a melleket, mindegy milyen, imádni fogja, rájuk fog cuppanni, le se fogod tudni vakarni 👍
 4/15 The Dead and Dreaming ***** válasza:
96%
Nem, nyilván nem lehet minden lánynak úgymond tökéletes hibátlan melle, de ha valaki szeretni és vonzódni fog hozzád pont nem fogja érdekelni, hogy nem tökéletes. Engem a melltartó szex közben például zavarna.
 5/15 anonim ***** válasza:
96%

vegye le

nincs gond a lógósabb, hegyes mellekkel sem

viszont a gátlásossággal van!

2020. júl. 4. 23:26
 6/15 A kérdező kommentje:

Igazatok lehet, de félek h össze fog hasonlítgatni mással, h bezzeg ennek meg annak a lánynak tökéletes mellei voltak.

Túl nagy lenne bennem a megfelelési kényszer?

2020. júl. 4. 23:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, túl nagy és teljesen fölöslegesen. A melltartót pedig vedd le, vagy hagyd, hogy levegye rólad, ha arra kerül a sor.
2020. júl. 4. 23:31
 8/15 anonim ***** válasza:
94%

Leveszi rólad a pasi egy pillanat alatt, legalábbis nekem nem nagyon szokott opció lenni, hogy maradjon, mert már hámoz is ki belőle, amint lehet.

Nem volt még olyan, hogy ne akarták rólam levenni a melltartót szexhez, csak akkor fordult elő, amikor nagyon szexi fehérneműm volt, de az is már vagy hónapokkal később egy kapcsolatomban.

Úgyhogy automatikus, hogy leakarják majd venni rólad, neked kell mondani, hogy nem szeretnéd, de nyilván megkérdezik, hogy miért. Egyébként valószínűleg tetszeni fog a cicid, én se szeretem az enyémet, de akikkel voltam azok szerették.

2020. júl. 4. 23:34
 9/15 anonim ***** válasza:
94%
Nekem pl a "kicsit lógós, hegyes cicijeid" jobban tetszenének melltartó nélkül mint melltartóval! A melltartó ugyanis nagyon zavarna! f.
2020. júl. 4. 23:39
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan vedd le!

Ne legyél ennyire maximalista magaddal szemben, mert az tönkre tudja qurni a légyotott! 😌

F

2020. júl. 5. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!