Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Voltatok már olyan szituációban, hogy a párotoknak a kis mell tetszett, de nektek nagy van?
Szex közben hanyagolta? Vagy próbáltátok felizgatni vele? Változott az ízlése? Mik a tapasztalatok?
Jó persze kinek mi a nagy.
Az elhanyagolást ilyen esetben képtelennek tartom. Nem így vagyunk huzalozva.
39FHET
Az hogy párotoknak nagy melle van de a kicsi tetszik....
Amikor megismerek egy lányt látom hogy nézki. Ha nekem nem tetszik a nagy mell nem lesz a párom. Ha az lesz elfogadom.
Szerintem némi zavar van a kérdésben. Vagy a párkapcsolat fogalmát nem ismered. Vagy rosszul fogalmaztad a kérdést.
Nekem alapból a kicsi mellek jönnek be.exemnek D-s mellei voltak szóval nem voltam elragadtatva tőlük de szerettem szóval pont nem ez érdekelt benne.
Szoval egy normalis pasit ez nem fogja erdekelni
18/L
Foeditott helyzetben is elofordulhat, nem hanyagolja, hanem eredetileg nem az az esete.
Es olyan is van, hogy a nagy mell az esete, nekem is nagy, de az osszes kepernyos szerelme apro mellu, mert nem kizarolag abbol all egy no.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!