Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek joga volt így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek joga volt így előszedni a mellemet, és ciki, hogy nem tudtam megakadályozni?

Figyelt kérdés
Megígértem egy fiúnak, hogy pettingelek vele, de mikor odakerültünk, az egészhez valahogy nem volt kedvem, kicsit olyan gázos a fiú. Mikor mondtam neki, hogy hanyagoljuk, akkor vitatkozni kezdett, meg azzal jött, hogy flegma vagyok, és mert megígértem, joga van hozzá, stb., végül leszorított, aztán csinálta. Én meg nem tudtam kicsit se ellenszegülni, pedig ő csak 16 én meg 19 vagyok.

2020. júl. 4. 18:39
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Ezt hívják nemi erőszaknak!

Nem kell hogy megüssön, bántalmazzon, elég, ha akaratod ellenére szexre kényszerít, főként, ha fizikailag is kényszerít rá. De mivel nem engedett elmenni (távozni), így a személyi szabadságodban is korlátozott!

2020. aug. 4. 20:05
 42/46 anonim ***** válasza:
55%

Ha nem volt behatolás akkkor nem nemierőszak ahogy itt állitják. Ha csak markolászta akkor akkor abozus,vagy szemérem elleni erőszak. A

Személyi szabadság korlátozás nem állfenn mert nem kötözöttfához,és nem is zártbe vagy tartott fogva. A "lefogott" az nem bűncselekmény.

De feljelentés mehet,mivel fiatalkorú,valószinű a felfüggeszett illetve pénzbírság.

2020. aug. 4. 20:33
 43/46 anonim ***** válasza:

De az! Hisz meggátolta hogy elmenjen, védekezzen, tiltakozzon!

Ez testi kényszer alkalmazás, a szemérem elleni erőszak jól hangzik, szerintem az lesz. A testi kényszer miatt benne van az erőszak mindenképp, de már azért megérné, jelenteni, hogy legközelebb visszafogja magát.

2020. aug. 4. 21:21
 44/46 blondibarbi ***** válasza:
55%
szerintem nemond már h nem tuttál jól oda rugni neki ahova kell nem lehetsz ijen béna...
2020. aug. 5. 03:17
 45/46 A kérdező kommentje:
Pedig hidd el, nehezebb, mint megtanulni értelmesen írni, pedig neked az sem sikerült! ;)
2020. aug. 5. 12:25
 46/46 anonim ***** válasza:

Egy kalapalá veszik. Akit épp erőszakolnak az nyilván nem tud elmenni.

A testikenyszer alkalmazása is benne van.mert rajta feküdt?...de lagalábis olyat csinált amit a másik nem akart. De ezek *nagyjából benne vannak az erőszaban mint cselekményben,külön nem foglakoznak vele/velük.

*Nagyjából:mert megoldható máshogy is.

De szem.szab.korl. az semmiképp.

2020. aug. 5. 20:12
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!