Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek joga volt így előszedni a mellemet, és ciki, hogy nem tudtam megakadályozni?
Figyelt kérdés
Megígértem egy fiúnak, hogy pettingelek vele, de mikor odakerültünk, az egészhez valahogy nem volt kedvem, kicsit olyan gázos a fiú. Mikor mondtam neki, hogy hanyagoljuk, akkor vitatkozni kezdett, meg azzal jött, hogy flegma vagyok, és mert megígértem, joga van hozzá, stb., végül leszorított, aztán csinálta. Én meg nem tudtam kicsit se ellenszegülni, pedig ő csak 16 én meg 19 vagyok.2020. júl. 4. 18:39
21/46 anonim válasza:
Kivette megdögönyözte őket. Utána? Vagy ez meddig tartott? És utána hogy volt tovább?
22/46 A kérdező kommentje:
Amíg emberek jöttek arra.
2020. júl. 4. 19:44
23/46 anonim válasza:
Ez az utcán volt?
Rendesen kivette a dudáidat és az utcán markolászta őket?
24/46 A kérdező kommentje:
Látom rohadtul izgat...
2020. júl. 4. 19:50
25/46 anonim válasza:
Meg akar nevelni? Akkor te kérd meg néhány férfi ismerősödet, hogy ók meg neveljék meg őt!
26/46 anonim válasza:
"Megígértem egy fiúnak, hogy pettingelek vele." Ehhez képest, ha "csak" a melleidet markolászta, az még nem olyan durva, mintha pl más is történt volna. Meg gondolom előtte Te is hergelted szexuálisan, utána nem lett semmi. Szóval én úgy gondolom, hogy ez részben a Te hibád is, bár nyilvánvalóan nem lett volna szabad a részéről ilyet tennie és az erőszak mindig is elítélendő.
27/46 anonim válasza:
Oh ez nem így megy. Joga volt azt mondania, hogy mégsem szeretné. Nehogy már csak mert a kis 16 éves beindult ne lehessen nemet mondani. Nyilván alapból sem kellett volna kezdeni vele és ez elkerülhető, de ha már így történt utólag is mondhat nemet akármennyire is pörgött rá a dologra a srác.
28/46 anonim válasza:
Attól, mert részleteket nem közölt nem feltétlen kamu. Még így kevés részlettel is volt aki már a nyálát csorgatta. Hát még akkor mi lenne, ha másodpercre pontosan leírja mi volt.
29/46 anonim válasza:
a srác egy gyökér, a kérdező meg egy szűzqrva.. szóval 1-1 az állás.
30/46 anonim válasza:
Nem csorgatta senki a nyálát, egyszerűen nem volt kerek a történet és az előzmények után az eset utáni történtek is lényegesek. Ellenkező esetben a történet kitalált nagy eséllyel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!