Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek joga volt így előszedni a mellemet, és ciki, hogy nem tudtam megakadályozni?
Figyelt kérdés
Megígértem egy fiúnak, hogy pettingelek vele, de mikor odakerültünk, az egészhez valahogy nem volt kedvem, kicsit olyan gázos a fiú. Mikor mondtam neki, hogy hanyagoljuk, akkor vitatkozni kezdett, meg azzal jött, hogy flegma vagyok, és mert megígértem, joga van hozzá, stb., végül leszorított, aztán csinálta. Én meg nem tudtam kicsit se ellenszegülni, pedig ő csak 16 én meg 19 vagyok.2020. júl. 4. 18:39
11/46 anonim válasza:
Igen, ez erőszaknak számít ha te nem akartad. A minimum hogy ezek után elkerülöd jó messzire, ha nem akarod feljelenteni
12/46 A kérdező kommentje:
Az tuti, hogy többet nem lesz dolgunk egymással.
2020. júl. 4. 19:09
13/46 anonim válasza:
Jól teszed, helyes döntés.
Nagyon megviselt lelkileg? 😕
15/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem érzem úgy, hogy összetörtem, de nyilván az ilyen nagyon kellemetlen! :/
2020. júl. 4. 19:19
16/46 anonim válasza:
Igen, elhiszem.
Az jó, hogy nem zuhantál össze.
Viszont tanulj belőle, legközelebb legyél óvatosabb, ilyet ne ígérj senkinek.
17/46 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2020. júl. 4. 19:23
18/46 anonim válasza:
Ezt hogy volt képes megcsinálni az a takony gyerek?
És utána sem pofoztad fel? :o
Lehet túl kedves, és engedékeny voltál vele. Nincs semmihez sem joga.
L
19/46 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy valamiért sokkal erősebb volt, ennyi.
2020. júl. 4. 19:33
20/46 A kérdező kommentje:
Meg szerinte beképzelt vagyok a nagy mellemre, meg amúgy is flegma, szóval úgymond ő meg akar nevelni...
2020. júl. 4. 19:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!