Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek joga volt így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek joga volt így előszedni a mellemet, és ciki, hogy nem tudtam megakadályozni?

Figyelt kérdés
Megígértem egy fiúnak, hogy pettingelek vele, de mikor odakerültünk, az egészhez valahogy nem volt kedvem, kicsit olyan gázos a fiú. Mikor mondtam neki, hogy hanyagoljuk, akkor vitatkozni kezdett, meg azzal jött, hogy flegma vagyok, és mert megígértem, joga van hozzá, stb., végül leszorított, aztán csinálta. Én meg nem tudtam kicsit se ellenszegülni, pedig ő csak 16 én meg 19 vagyok.

2020. júl. 4. 18:39
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem nem úgy tűnt, hogy senki. Pl Lásd 8. válasz...
2020. júl. 4. 20:30
 32/46 anonim ***** válasza:
69%
Tök mindegy hogy 16-26 vagy 86 éves, ehhez akkor sincs joga. Lehet hogy telón-neten megbeszélték de élőben nem jött be neki a srác. Volt már ilyen a történelemben, és akkor sem kell erőszakoskodni vagy megalázni a másikat. 16 évesen lehet hogy nem büntethető még, de ha velem tenne ilyet akkor hamarosan négy mandulája lenne.
2020. júl. 4. 20:32
 33/46 anonim ***** válasza:
92%
Ez konkrétan erőszak. Undorító, amit művelt. Vigyázz magadra.
2020. júl. 4. 21:41
 34/46 anonim ***** válasza:
72%

Igen, ezt erőszaknak hívják, amiért simán feljelentheted. Egyből nem lenne akkora legény, ha megtennéd.

Ha fel akarod jelenteni akkor viszont előtte gyűjts még bizonyítékot. Pl. írj rá, hogy nagyon bunkó volt és nem akartad de azért is csinálta, nem szabad ilyet csinálni lányokkal, nem volt gyerekszobája stb. stb. kicsit provokáld, amire válaszol. A válaszai meg mennek majd szépen bizonyítékként az aktába :)

2020. júl. 4. 22:08
 35/46 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet!! ;)
2020. júl. 5. 15:26
 36/46 anonim ***** válasza:
80%
Ne hallgass arra a pár perverzre és bunkóra, akik provokálnak. Benned nem volt semmi hiba, egyedül ő tehet róla, és megérdemli, hogy feljelentsd.
2020. júl. 5. 19:34
 37/46 anonim ***** válasza:
0%

Szóval 19 vagy de itt, ettől a sok gyökértől kell megkérdezned, hogy "volt-e joga" szexuálisan zaklatni téged?

Vagy kamu a kérdés, vagy mégis egyes emberek hol a véres f@$zban élnek, melyik bolygón vagy párhuzamos univerzumban? Higgyem el, hogy a 21. században más se dől a médiából mint a nemi erőszak, ti kölykök meg 0-24ben az internetet bujjátok és mégis valakinek 19 évesen ennyire fingja sincs a minket körülvevő világról? Tuti kamu lesz ez a kérdés... Mindenesetre egyetemben ne gondolkodj, örülj ha felveszenek a Tescoba árut feltölteni.

2020. júl. 11. 08:40
 38/46 anonim ***** válasza:
49%
Ja ez szemérem elleni erőszak egy kicsitt tőbb is de nem sexuális.
2020. júl. 11. 11:20
 39/46 anonim ***** válasza:
Anyaként mondom, mondd meg az anyjának, ha nem is jelented fel, az a minimum! Otthon mit kap ezért.. az apjába nem biztos, hogy sok jóérzés szorult, de az anyja át fogja érezni a tette súlyát!
2020. júl. 11. 13:45
 40/46 anonim ***** válasza:
Erről jut eszembe, ha valaki hasonló vagy bármilyen kéretlen perverz képet, írást, alázást kap, akár fiútól, akár lánytól, mondjátok meg az illető anyjának, rokonainak!! Akarjuk tudni és kezelni fogjuk!
2020. júl. 11. 13:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!