Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pároddal nem egyforma a szexuális igényetek mit lehet tenni?
Nem tudjuk, hogy vagy-e vagy férfi, de mindegy is.
1. másik partner
2. szerető.
Az a baj, hogy az intim témákban nem nagyon van kompromisszum. Vagy működik vagy nem. Én ezt tapasztaltam eddig, kemény 27 évesen, több hosszabb és több rövidebb kapcsolat után.
11-es voltam.
Én nem akarlak rábeszélni a szakításra, viszont ha már eleve mégis kiírtad ide ezt a kérdést, csak nem hagy nyugodni a dolog.
Nekem a volt párom egy nagyon rendes és kedves pasi-mai napig, mi is együtt terveztük a jövőt. Viszont mindig kevésnek éreztem magam hozzá, mindig azt éreztem, hogy nem kíván, mivel alig volt köztünk bármi. Én ezt vele próbáltam megbeszélni, de mindig valahogy kihátrált a beszélgetésből. Aztán méginkább elveszett mellette az önbizalmam, pedig alapjáraton nem vagyok egy félénk csajszi.
Tudod, egy idő után egyre többször jutott eszembe a megcsalás, mert mástól kerestem azt a figyelmet, amit ő kellett volna adjon nekem.
Végül csak szakítás lett a dologból, nekem pedig van egy párom, akivel teljesen passzolunk, ami az igényeket (IS) illeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!