Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pároddal nem egyforma a szexuális igényetek mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Semmiképpen nem gondolkozok megcsaláson! Nekem sokkal nagyobb a szexuális igényem, mint a páromé. Neki van, hogy jobban esik egy együtt alvás vagy egy osszebujas egy fáradt nap után, én viszont nem tudok annyira fáradt lenni, hogy ne kivanjam a szexet. Van bármi tippetek hogyan lehetne ezt megoldani? Gondolom kompromisszum lesz a vége, mindketten engedünk egy kicsit. De mégis jó lenne olyanok tapasztalatait hallani akik hasonló cipőben járnak/jártak.2020. júl. 3. 03:54
3/15 anonim válasza:
Mi szakítottunk. Persze nem két nap hanem két év után. Akkor jutottam el oda, hogy már megcsalás jutott eszembe mert annyira kevés volt. Nem vagyok rá büszke
4/15 anonim válasza:
Ajánlanám, hogy vedd saját kezedbe az ügyet néha. 😉
Ha egyébként van szex, akkor szerintem kár szakítani.
Nálunk is szokott lenni, hogy nem mindig kívánjuk egyszerre, ilyenkor vagy egyoldalú orál van vagy megoldjuk egyedül.
Ez egy hosszútávú kapcsolatban normális.
6/15 anonim válasza:
Hogy lehet olyan, hogy valakinek nincs kedve szexelni, ha egyébként vonzódik a párjához? Én folyamatosan szexelnék, nem tudok meglenni nélküle :D
27F
7/15 anonim válasza:
Idővel úgyis másik partnered lesz. A harmadik évezredben már nem kell zokonvenni azt se ha te keresel szexpartnert, aki kielégíti az igényeid,ha a párod nem tudja. Csak ne titkold el.
8/15 anonim válasza:
Csere! De most komolyan. Lehet ideig-óráig húzni, meg megpróbálni javítani rajta és lesz is olyan időszak, amikor működni fog. De hosszútávon ez nem fog megváltozni és rányomja a bélyegét a kapcsolatra.
9/15 anonim válasza:
Önkielégítés a megoldás. Viszont az fontos, hogy ezt beszéljétek meg előtte, mert van, aki rosszul viseli.
10/15 anonim válasza:
Semmit.
Ha erőlteted abból csak a baj lesz.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!