Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyai ösztönök egybe tudnak mosódni a romantikus és/vagy szexuális vonzalommal?
Csak mert nekem rendszerint azok a fiúk és férfiak jönnek be, akikben látok egyfajta gyermeki bájt, ártatlanságot, védtelenséget, szeretem, ha bizonyos értelemben vigyázni kell a másikra, ha puszilgat, ha ölelget, ha bújik hozzám. Külsőre is a femininebb, kisfiúsabb vonások jönnek be, és most a genetikai adottságokra (arcberendezés, testalkat, gyenge szőrzet) gondolok, nem öltözködési stílusra vagy ilyesmire.
Ennek mi lehet az oka? Miért nem A Nagybetűs Férfit keresem a partneremben, ahogyan a nők általában?
Szerintem ez az anyai gondoskodás kivetülése. Volt egy hasonló barátnőm, aki nagyon szeretett minden apróságra gondolni. Pl. ha az éjszaka közepén csak úgy megemlítettem, hogy ennék valamit, akkor azonnal nekiállt csinálni. A bújás kölcsönösen megvolt mindkettőnk részéről. A szexben viszont én voltam a domináns, nagyon.
Szerintem ezzel az egésszel nincs gond. Ilyen vagy. Ne másokkal foglalkozz, neked a nagybetűs férfi ilyen.
Visszatérhetünk az anyákra. Mivel a férfiak nők mellett nőnek fel ezért mindig is függeni fognak Tőlük. A szeretetüktől a puhaságuktól a figyelmüktől a szépségüktől és ez jó. Mert egy férfi attól igazán férfi, ha érez is és ezt csak anya tanítja meg neki. Bevési az első három évben azzal, hogyan bánik a kisfiával. Aztán ez a kisfiú, ha felnő meg tudja mutatni, hogyan kell szeretni és megtartani azt a nőt, akit majd választ. Aztán a gyerekeit.
Mert amikor felmászik egy férfi egy óriás magas hegyre és átugorja azt a magas lécet, amitől férfinak érezheti magát, akkor mégiscsak jó, ha valaki tapsol is. Akiért fel kell mászni. Mert ha nincsen mögötte senki, akivel örülhet a férfiasságának akkor csak egy hideg teljesítmény-kényszeres szenvedélybeteg. Egy üres páncél.
Sikerült választ kapnod a kérdésedre, kérdező? Az okára én is kíváncsi lennék.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!