Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az emberek többsége miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek többsége miért keveri össze a szerelmet a vonzalommal?

Figyelt kérdés

2019. jún. 11. 20:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
60%
Mert nem tudják értelmezni mi a kettő közt a különbség, vagy csak szeretnének szerelmesek lenni. Franc tudja...Szerintem sokan egyszerűen nem ismerik önmagukat sem, és emiatt érzéseket sem tudnak beazonosítani.
2019. jún. 11. 20:53
 2/16 anonim ***** válasza:
44%
Én nem keverem össze. Vonzódni több emberhez is lehet, és talán lehet is belőle szerelem. De szerelmesnek lenni csak egybe, ami túlmutat az átlag vonzalmon, mert ott már mélyebb érzések vannak, és kizárólagos.
2019. jún. 11. 20:53
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Vonzalom testiségi vágyat jelenti.Szerelem ennél több,ott a lelki dolog is nagyon fontos.
2019. jún. 11. 20:56
 4/16 A kérdező kommentje:

"Vonzalom testiségi vágyat jelenti.Szerelem ennél több,ott a lelki dolog is nagyon fontos."

Na ez az, de sokan meglátnak egy jó csajt/pasit, és kezdik, hogy "hú, de belészerettem". Közben meg sosem beszéltek.

2019. jún. 11. 21:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Olyan is van, h nem beszéltek, de látta, h másokkal, h beszél, milyen a stílusa, milyen gondolatokat oszt meg, hogy él, stb.stb. Szóval, lehet így még jobban meg/kiismeri, mintha nekiálltak volna csevegni... De ez az intrók sajátja, ezen belül is azoké, akik megfigyelők.

Személyiség, intelligencia, és igen van olyan is, amikor a sima testi vágy van szerelemnek aposztrofálva.

2019. jún. 11. 22:10
 6/16 érdeklődő63 ***** válasza:
az intelligenciának mi köze a szerelemhez? mert én azt gondolom semmi.
2019. jún. 11. 22:47
 7/16 A kérdező kommentje:
Hát én pl. Nem tudnék összejönni egy buta pasival
2019. jún. 11. 23:09
 8/16 anonim ***** válasza:

"sokan meglátnak egy jó csajt/pasit, és kezdik, hogy "hú, de belészerettem".

ja, akkor a tini szerelem rovatba kellett volna kiírni a kérdést. Felnőtt, harminc körüli ember ilyet nem csinál.

2019. jún. 11. 23:16
 9/16 érdeklődő63 ***** válasza:
akkor te különleges nő lehetsz mert a nőtársaid 99.9999 százaléka összejönne messivel, akivel azt hiszem hitelesen szimbolizálhatjuk az ultra buta kifejezést?
2019. jún. 11. 23:25
 10/16 A kérdező kommentje:

#8: én felnőtekknél is észrevettem ezt.

#9: ezt nem akarom elhinni.

2019. jún. 11. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!