Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek többsége miért keveri össze a szerelmet a vonzalommal?
"Vonzalom testiségi vágyat jelenti.Szerelem ennél több,ott a lelki dolog is nagyon fontos."
Na ez az, de sokan meglátnak egy jó csajt/pasit, és kezdik, hogy "hú, de belészerettem". Közben meg sosem beszéltek.
Olyan is van, h nem beszéltek, de látta, h másokkal, h beszél, milyen a stílusa, milyen gondolatokat oszt meg, hogy él, stb.stb. Szóval, lehet így még jobban meg/kiismeri, mintha nekiálltak volna csevegni... De ez az intrók sajátja, ezen belül is azoké, akik megfigyelők.
Személyiség, intelligencia, és igen van olyan is, amikor a sima testi vágy van szerelemnek aposztrofálva.
"sokan meglátnak egy jó csajt/pasit, és kezdik, hogy "hú, de belészerettem".
ja, akkor a tini szerelem rovatba kellett volna kiírni a kérdést. Felnőtt, harminc körüli ember ilyet nem csinál.
#8: én felnőtekknél is észrevettem ezt.
#9: ezt nem akarom elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!