Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek többsége miért keveri össze a szerelmet a vonzalommal?
Kérdező, nem kell mindent szó szerint venni, pláne nem kell mindent lehinni!
Nálam is volt, hogy megláttam egy helyes srácot, és odafordulva mondtam a barátnőimnek még suliban, hogy " én szerelmes lettem".
- Dehogy voltam az! EZ mindenkinek egyértelmű volt: pusztán tetszett, ennyi. Ki gondolja ezt komolyan??
Ez olyan, mint mikor a mindennőtmegdugó macsó srác az első találkozónkon azt mondogatta, hogy "feleségül veszem"! meg mondták már rám beszélgetés után, hogy "én most szerelmes lettem". Ez csak egy eltúlzott kifejezés a szimpátiára, esetleg vonzalomra. Ennyi.
A kettő nagyon különbözik.
Volt olyan pasi akiben megvolt minden amit kerestem, megvolt a kémia, belsőleg is tök jó volt, jó volt vele lenni, de a szex, egy kalap kaki volt vele.
De volt olyan pasi, akivel semmi komolyat nem tudtam volna elképzelni, viszont a szex valami eszméletlen volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!