Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki képes megcsalni a másikat akkor nem szereti?
Szerintem nem ilyen egyszerű dolog a szerelem, vagy akár szeretet (az egymondatos örökigazságok a müllerpéterek, popperpéterek műfaja).
Egy dolog viszont biztos: nem tiszteli.
Az nemszereti. Csak bebiztosítja magát,mert nem akar egyedül maradni.
Ez nem szeretet csak gyáva féreg jellem.
Ennél az emberi természet és maga a szeretet és az érzelmek világa is komplexebb.Még mielőtt itt mindenki elmondja a nagy élet igazságokat ha szeretnél valóban hiteles forrásból többet tudni a szexről és szerelemről akkor érdemes szakirodalmat olvasnod mint pl a "hajnali szex" vagy egyéb hasonló témájú könyveket amiket valódi pszichológusok írtak.
Az emberi természettől messze áll a monogámia nézd csak meg mondjuk az arab világ hárem felépítését de vannak törzsi közösségek ahol a mai napig mindenki mindenkivel csinálja.
Én is csaltam meg a barátnőmet úgy hogy közben meg imádtam vele lenni, nem azért mert szakítani akartam vagy mert rossz lett volna a szex hanem egyszerűen úgy éreztem hogy kell az új, a partnerem viszont nem volt erre nyitott sőt igazából a nők 80%-a nem nyitott erre mivel így nevelték őket hogy ez a valami rossz/gerinctelen/erkölcstelen dolog amitől ők értéktelenné válnak.
Az a tapasztalatom hogy a férfi boldogságra,önbizalomra és közérzetre ez elképesztően jó hatással van hogy egy héten több női gyönyört is van alkalmad okozni és látni.
A bűntudatom leginkább abból eredt hogy ha a partnerem megtudja akkor végtelenül szomorú lesz(mivel erre a reakcióra lett nevelve) és az számomra nagyon fájna mivel szeretem és nem akarok neki fájdalmat okozni így mindent megtettem hogy titok maradjon.
Jogos,rosszul fogalmaztam szinte mindenkit nemtől függetlenül a monogámia intézményére neveltek a szülei így természetes ha rosszul érezzük magunkat vagyis épp az hogy nem kéne annak lennie....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!