Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valaki képes megcsalni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki képes megcsalni a másikat akkor nem szereti?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki csalja a barátnőjét, de azt állítja szereti és minden oké köztük, nem akarja elvesziteni, de mégis szüksége van arra lehetőség a lányra akit szeretőnek tart, mert jó vele az ágyba. 1 év alatt szakítottak már egyszer problémák miatt, most pedig csalja. Akkor szerintetek igaz hogy szereti vagy csak a biztosat nem meri feladni?

2020. jún. 30. 13:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem ilyen egyszerű dolog a szerelem, vagy akár szeretet (az egymondatos örökigazságok a müllerpéterek, popperpéterek műfaja).

Egy dolog viszont biztos: nem tiszteli.

2020. jún. 30. 13:51
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

Az nemszereti. Csak bebiztosítja magát,mert nem akar egyedül maradni.

Ez nem szeretet csak gyáva féreg jellem.

2020. jún. 30. 13:51
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Nehéz néha megérteni az embereket... minek vannak együtt ha közben másra vágyik. Akkor inkább engedjék el egymást, s mindketten keressenek olyan párt akitől mindent egyben megkapnak.
2020. jún. 30. 13:57
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Ennél az emberi természet és maga a szeretet és az érzelmek világa is komplexebb.Még mielőtt itt mindenki elmondja a nagy élet igazságokat ha szeretnél valóban hiteles forrásból többet tudni a szexről és szerelemről akkor érdemes szakirodalmat olvasnod mint pl a "hajnali szex" vagy egyéb hasonló témájú könyveket amiket valódi pszichológusok írtak.

Az emberi természettől messze áll a monogámia nézd csak meg mondjuk az arab világ hárem felépítését de vannak törzsi közösségek ahol a mai napig mindenki mindenkivel csinálja.

Én is csaltam meg a barátnőmet úgy hogy közben meg imádtam vele lenni, nem azért mert szakítani akartam vagy mert rossz lett volna a szex hanem egyszerűen úgy éreztem hogy kell az új, a partnerem viszont nem volt erre nyitott sőt igazából a nők 80%-a nem nyitott erre mivel így nevelték őket hogy ez a valami rossz/gerinctelen/erkölcstelen dolog amitől ők értéktelenné válnak.

Az a tapasztalatom hogy a férfi boldogságra,önbizalomra és közérzetre ez elképesztően jó hatással van hogy egy héten több női gyönyört is van alkalmad okozni és látni.

A bűntudatom leginkább abból eredt hogy ha a partnerem megtudja akkor végtelenül szomorú lesz(mivel erre a reakcióra lett nevelve) és az számomra nagyon fájna mivel szeretem és nem akarok neki fájdalmat okozni így mindent megtettem hogy titok maradjon.

2020. jún. 30. 14:21
 5/12 anonim ***** válasza:
42%
Dehogynem szeretheti, csak éppen kell valami új, amit otthon nem tud kipróbálni. Attól még szeretheti a családját meg a gyerekeket, ha a szexben kipóbál ezt-azt.
2020. jún. 30. 14:29
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
#4 ez nem egy női dolog, hogy szomorú lesz, ha megcsalják. férfiak is azok. ez mindenkinek fáj.
2020. jún. 30. 14:49
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
#1 és #5 +1
2020. jún. 30. 15:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Jogos,rosszul fogalmaztam szinte mindenkit nemtől függetlenül a monogámia intézményére neveltek a szülei így természetes ha rosszul érezzük magunkat vagyis épp az hogy nem kéne annak lennie....

2020. jún. 30. 16:04
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
#8 ezt nem tudhatod így van e, hogy a nevelés miatt van. az, meg hogy így kéne e legyen az meg érték választás. egy csomó ember szereti, hogy egy emberrel kapcsolódik így mélyen össze.
2020. jún. 30. 16:11
 10/12 anonim ***** válasza:
76%
Már leírta az egyik válaszoló, hogy biztosan nem tiszteli, evvel teljes mértékben azonos véleményen vagyok vele. Ez meg mélyebb pszichológia lenne, röviden és sarkítva, akit szeretünk, azt tiszteljük is. Tehát tisztelet nélkül nincsen szeretet. Amennyiben a tisztelet elveszik, az magával hozza a hazugságokat és a megtévesztést, önös érdekek előtérbe helyezését a "mi" helyett, ami a kapcsolat alapja, természetesen ettől nem szűnik meg az " én, te, mi" felállás, ahol nincsen meg a tisztelet, ott az "én" kerül előtérbe és a másik kettő csorbul. Nagyon egyszerűen lefordítva, ezért nincsen szerelem. Ekkor amikor tiltakozik valaki, általában a biztonságot, megszokást, kiszámíthatóságot nevezi meg a "szerelemnek".
2020. jún. 30. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!