Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége miért nem elégszik meg egy barátnővel? Miért kell megcsalni a másikat?
Figyelt kérdés
Szóval... Eddigi tapasztalataim alapján úgy vettem észre, hogy a férfiak nagy része hűtlen, nem tud parancsolni a kukijának. Interneten ismerkedtem már sokszor, napi 10 ilyen üzenetet kaptam: ,,Szia kedves, benne lennél egy kötetlen, diszkrét kapcsolatban? Szeretőt keresek a feleségem mellé, bla, bla, bla...'' Engem már csaltak meg, szóval tudom milyen szíven b. szó érzés, ha valakinek csak egy leszel a sok közül. Tudom, hogy vannak rendes fiúk, férfiak is, nem kell itt játszani az egyediséget, tudom, hogy olvassátok, és ti persze ,,különbek'' vagytok. Hát persze... :D A férfiak eleve jobban megnézik a nőket, mint nők a férfiakat, nem is értem, hogy tetszet más, ha van szerelmed?! Felfoghatatlan ez az egész, miért nem hűségesek a férfiak?2018. febr. 26. 15:04
2/18 anonim válasza:
Én sem értem. Én mindent megtettem a barátomnak amit csak lehetett, meg ő is a tenyerén hordozott mindig, de mégsem voltam elég.
3/18 anonim válasza:
Igen, az én pasijaim is mind szemetek voltak bezzeg ha én kúrok félre az már probléma mockos férfiak utálom őket!!!!!!
4/18 anonim válasza:
#3 utálod a férfiakat? Akkor leszbi vagy :P
5/18 anonim válasza:
Én már tárgyaltam veled erről, s továbbra is sértésnek veszem, hogy megint azt próbálod igazolni, hogy minden fiú ilyen. Igyekszem nem olyan lenni, mert nem akarok. Kérlek, kicsit gondold át miket jelentesz ki...
6/18 A kérdező kommentje:
Velem biztos nem tàrgyaltàl.
2018. febr. 26. 21:30
7/18 anonim válasza:
Na ez van akkor, ha a helyes, kigyúrt magas gazdag alfahímekre buktok.
Az ilyenek nem állnak meg egy nőnél.
8/18 anonim válasza:
7-es! Az én exem egyáltalán nem volt kigyúrt, sőt, kövér volt (+30 kg), és még így is megcsalt. Ráadásul szegények is voltak, mert az anyja nem dolgozott, a mamája kevés nyugdíjából éltek meg! A kérdező voltam.
9/18 anonim válasza:
A férfiakban ugyanúgy mint minden hím állat esetében genetikailag kódolva van a lehető legnagyobb számú utód létrehozása a fajfenntartás érdekében. Ehhez pedig jó sokat kell dugni... Nézd meg az állatok mindegyike mennyire komolyan veszi ezt! ...csak mi különböző vallási halandzsák miatt monogámiába kényszerítjük magunkat! Szép tudományos válasz lett! :)
10/18 anonim válasza:
9-es. Nem egyszer hallottam már ezt a bugyuta ,,magyarázatot.'' Mi EMBEREK vagyunk, nem ÁLLATOK. Ennyi erőből szr.junk a küszöbre, ne dolgozzunk, öljük egymást, stb... Hülyeségeket mondasz Te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!