Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit kezdenétek egy ilyen barátnővel?
Szóval mindig olyan ember voltam aki senkinek nem volt az első helyen, így nem tudom milyen érzés ha szeretnek és ha fontos vagyok valakinek.Ha megölelnek elég kellemetlenül érzem magam.
Ti járnátok egy ilyen lánnyal?
Aki zárkozott,visszahúzódó,csendes, de ha valakivel megtalálja a közös hangot be nem áll a szája.
Mindig zavarba jövök és paradicsom leszek ha a figyelem középpontjába kerülök pl. órán.Vagy ha olyasvalaki kezd beszélgetni velem akivel nem igazán beszéltünk eddig.
17/l
Ez azért van, mert nem vagy biztos a saját értékeidben.
Szüleiddel milyen a kapcsolatod? Szoktak dicsérni, ha valamit jól csinálsz. Az a helyzet hogy az ember a fiatal éveiben otthonról hozza a viselkedésmintát. Nem hiszek abban ,hogy az ember gátlásosan születik.
Nekem volt egy hasonló barátnőm, nagyon szégyenlős volt. Nem tudtam rajta kiigazodni, olyan volt mit egy droid, nem sok érzelem jött át rajta. Sok idő kellett hogy kifejezze az érzelmeit, aztán ha sikerült, másnak kezdhettem mindent elölről. Kicsit olyan volt mint az első 40 randi.
Az ilyen lányokból lesznek a legjobb barátnők.
24/F
Nekem imponál, ha egy lány, aki amúgy másokkal nem nagyon beszélget, megnyílik előttem. Én kifejezetten ilyen lányt keresek, mert egy nagyon picit talán én is ilyen vagyok (azért csak picit, mert csak a magánéletemet őrzöm féltve, minden másról könnyedén beszélek idegenekkel is), meg úgy gondolom, hogy az ilyen lányok az enyémhez hasonló értékrendet képviselnek (fontosabbak az emberi kapcsolatok, mint másoknál).
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!