Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cigány pasikkal tényleg élvezetesebb az együttlét?
19 éves Magyar lány vagyok és egyszerűen imádom a kreol bőrű, sötét hajú, fekete szemű roma pasikat. Ritkán tetszik magyar fiú, de az is csak akkor, ha délies.
Még soha nem voltam cigány fiúval, de több fórumon is olvastam, hogy ők sokkal jobbak "vadabbak" szenvedélyesebbek az ágyban és a farkuk is nagyobb, vastagabb mint a magyar pasiké.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Rasszista, csúnya megnyilvánulásokra nem reagálok.
A kérdező amúgy megközelítőleg sem lány. Ez már nem tudom hanyadik ilyen kérdés ami arra megy ki, hogy a cigányok milyen jók, vadak és nagy farkúak. Aztán persze mindig megkapta a kommentekben, hogy ez közel sem így van és eltűnik. Majd egyszer csak újra megjelenik egy ilyen kérdés, gyanúsan hasonló szóhasználattal, hasonlóan feltéve, érdekes.. 🤔🧐
Régebben volt itt egy tag, Daniel_Guy néven. Na az pakolta tele a bi kategóriát két naponta az olyan undorító kérdéseivel mint a “A fiatal cigány fiúknak tényleg nagy, vastag és szőrös a farkuk?” Meg a “Voltál már fiatal nagy, szőrös farkú cigánnyal?” És így tovább. Beteges és undorító volt. Szerencsére eltűnt de úgy tűnik meg van az utánpótlása, ha csak nem ő az megint csak új köntösben..
Milyen érdekes, hány frusztrált ember van itt a szexualitás témakörben...
Ami nagyon érdekes, hogy nem jönnek rá a gondolataik önellentmondásaira, inkább a köré építik az életüket. Az egyéniségüket, a gondolataikat...
És előbb halnának meg, mint hogy beismernék hogy mennyire ostoba nézeteket vallanak.
Ezért is baj, hogy itt nincs mindenkinek kiírva a neve. Mert a szét frusztrált ember véleménye is egyet számít és azé az emberé is aki jártas a témában.
IGEN!
Imáááádom a barna dákót! minél barnább annál jobb! az igazi a fekete lenne de az itt kevés :((((
Röviden: Igen élvezetesebb.
de csak úri cigánnyal kezdj, ők tiszták, nem olyan egyszerű gondolkodásúak. nagyobb nekik és vastagabb is. nagyon vadak és szenvedélyesek úgy ahogy mondod.
tartós kapcsolatba viszont ne menj bele egyikkel se, mert akkor véged van. ezért jobb ha nős embert választasz közülük csakis titokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!