Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cigány pasikkal tényleg élvezetesebb az együttlét?
Figyelt kérdés
19 éves Magyar lány vagyok és egyszerűen imádom a kreol bőrű, sötét hajú, fekete szemű roma pasikat. Ritkán tetszik magyar fiú, de az is csak akkor, ha délies.
Még soha nem voltam cigány fiúval, de több fórumon is olvastam, hogy ők sokkal jobbak "vadabbak" szenvedélyesebbek az ágyban és a farkuk is nagyobb, vastagabb mint a magyar pasiké.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Rasszista, csúnya megnyilvánulásokra nem reagálok.
14-es a probléma csak azzal van, hogy olvastál valamit, és ezt rögtön elhiszed, mivel neki támadtál annak aki ennek az ellenkezőjét mondta úgy, hogy nekik tapasztalatuk is volt a kérdésben.
Másik, ha más azt mondja neked, hogy nagyobb a farkuk, vagy épp ennek az ellenkezőjét állítja, az miben objektív válasz számodra? Mindenki egy egyéni tapasztalatot mond semmi többet. Ehhez kb kellene legalább 10 nő, akik egyenként dugtak 10-10
magyar-roma származású férfival, hogy normális választ lehessen adni.
Persze, mindenki azt hisz el amit akar.
2020. jún. 27. 22:52
12/27 anonim válasza:
Hát vagy 30 éve élek velük együtt Mo-n, de nekem nem élvezetes 😂
2020. jún. 27. 23:32
13/27 anonim válasza:
Huhh, hát nekem egy cigánnyal volt egy estém... Barátok voltunk (most is csak barátok vagyunk, csak volt egy kalandunk, ennyi), normálisan élő cigány, hozzátenném. Senki nem néz le miatta. Na a lényeg. Mivel nekem csak egyel volt tapasztalatom, így nem tudok sok információval szolgálni. Hogy is mondjam... Nem olyan volt mint amire számítottam. Kisebb volt az átlagnál és gyorstüzelő. Viszont szenvedélyesnek szenvedélyes volt, szívét lelkét beleadta abba a picinyke 5 percbe. Nem volt rossz, csak nekem több idő kellett volna💁🏻♀️.
2020. jún. 28. 00:05
14/27 anonim válasza:
Imadom mikor valaki megprobalja eroltetetten valasztekosan, esetleg idegen szavakkal kifejezni magat es ezaltal intelligensnek tunni, kozben meg sut rola az ellenkezoje. A ciganyok gyakorlatilag indiaiak, amelyik rassz a legkisebb cerkaval rendelkezik, ehhez eleg csak utanaolvasni a temanak. Emellett sok part ismertem fiatalabb koromban ahol a pasi cigany volt a lany pedig nem, elarulom hogy egyik kapcsolat se ert veget lelki es fizikai terror, zsarolas es egyeb ilyen finomsagok nelkul. Az o szemukben te mint no alacsonyabb rendu vagy mint o a ferfi, gyakorlatilag le sincs szarva hogy te mit akarsz de neked nonstop rendelkezesere kell allnod. Megertem hogy ez vonzo egyes sub lanyoknak elmeletben, csak mikor a gyakorlatban egy bantalmazo kapcsolatba kerulsz egy ilyennel akkor az mar nem lesz ennyire vicces, tobb eves kitartas kell mar csak ahhoz is hogy utana megszabadulj tole ha esetleg ezt szeretned, akar csak egy szexkapcsolatbol is, amikozben lelkileg teljesen tonkremesz majd a sok bantalmazastol amit kapni fogsz azert ha esetleg nem jon be hogy te vagy a cseled a haznal. Persze csak a 97%uk ilyen, belefuthatsz a maradek 3ba is, sok sikert! Szukseged lesz ra
2020. jún. 28. 00:05
15/27 anonim válasza:
27vagyok azt meg hozzatennem, hogy bar nagyon jol tudom ha errol az embercsoportrol negativat merek irni akkor insta rasszista vagyok, szeretnem jelezni hogy 0%rasszizmus 100%tapasztalat az arany, szerencsere nekem is sikerult belefutnom 1db olyan cigany sracba akinek rendben van az ertekrendje es minden egyeb is, de meg 1x mondom ez ugy az osszesnek a 3%a es akkor lehet sokat mondtam
2020. jún. 28. 00:10
16/27 anonim válasza:
A kerdesed egyebkent nem volt sok ertelme feltenned, allitolag tapasztalatokra, velemenyekre vagy kivancsi de eleg tisztan latszik hogy csak akkor ha az a te vagyaid es velemenyed erositik. Kicsit magas az a lo amin uldogelsz, de sebaj majd betornek a sved cserediakok a, aztan majd neked is lesz tapasztalatod
2020. jún. 28. 00:16
17/27 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti kaptam több értékelhető választ privátban és értékelhető alatt közel sem azt értem, hogy mind pozitív volt. Viszont árulkodó, hogy aki kicsit is árnyaltabban közelíti meg a témát az nem meri itt vállalni a véleményét...
Svéddel még nem, de hollanddal már volt dolgom, kellemes, magas és nagyobb mérettel rendelkező személy volt (ha már itt arra büszke akárki is, hogy neki vélelmezetten nagyobb van, mint az indiaiaknak, bár ők valószínűleg elfelejtették, hogy az európai romák már pár keveredésen túl vannak, elvégre a sok zöldszemű cigány gondolom nem árja indiai...)
Bár akik alatt te "svédet" értesz, azok is jöhetnek;)
2020. jún. 28. 00:36
18/27 anonim válasza:
Én egy társkeresőn ismertem meg egy roma srácot. Először voltak fenntartásaim, de nyitott vagyok ezért megbeszéltünk egy talit.
Tiszta, ápolt megjelenésű és jóképű férfi volt. Hamar a lényegre tért, nagyon bejött, hogy ilyen rámenős és férfias.
Nagyon jó volt vele a szex! Vad volt de közben figyelmes is.
Még párszor találkoztunk, de mivel ő szabolcsi volt én meg pesti így idővel megszakadt a kapcsolat.
Kellemes emlékként él bennem a vele való kapcsolat:)
Viszont senkinek nem mondtam el, mert úgy éreztem, hogy ezért megvetnének és lenéznének még a legjobb barátnőim is.
A mostani párom magyar. Ő sosem tudná elfogadni, hogy lefeküdtem egy cigánnyal.
Ez marad az én titkom.
2020. jún. 28. 00:54
19/27 anonim válasza:
Előző vagyok, lemaradt, hogy a farka Kb. 18-19 cm lehetett és 5-6 cm átmérőjű.
2020. jún. 28. 01:12
20/27 anonim válasza:
Ahhoz képest hogy nem tartod magad rasszistának, eléggé általánosítod a roma férfiakat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!