Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó dolgokat tudok csinálni az ágyban duci lányként?
Az ágyon kívül kezd a "programot" - olyan pasit keress akivel szeretitek egymást. Egyébként túlsúllyal ugyanúgy lehet d.ni, túlsúly függvényében ugyanúgy minden póz, felállás megvalósítható.
Ettől függetlenül... okés, ne érezd magad sz.ul, de tényleg jó lenne ha pár kg-t ledobnál. Egyszerűen az egészséged miatt!
Mindent, bármit!?
Nem értem, az ilyen semmilyen kérdéseket. 120 kilós nő vagyok, meg kell találni, akinek tetszel és azt csináltok az ágyban, ami jól esik...
Önbizalmam nekem sincs, de szemem azért van. :D Nem csak a vékonyak élnek nemi életet.
Mindent, amivel meg tudod mutatni, hogy nem szégyelled a tested, nem vagy gátlásos miatta :) . Lovagló póz, kutyapózban mozgasd a csípőd, rázd a feneked. Ülj a pasi arcára, szorítsd a farkát a hasadhoz, a melleid közé.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!