Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó dolgokat tudok csinálni az ágyban duci lányként?
De szemetek vagytok...
Egy husos lány ugyanúgy élhet teljes értékű, szexuális életet!
F
több duci lánnyal voltam, még 100+-ossal is
a legjobb amit tehetsz, hogy odaadó felszabadult vagy szex közben és nem gátlásos vagy önző!
meg hát vannak dolgok amik egy duci lánynál kicsit másabbak, pl én lovaglóban szeretem megmarkolni a husis partner hasát, meg érezni akár kutya pózban is a husis alkatot, de engem a telt lányok izgatnak
ellenben a legrosszabb amit tehetsz, ha gátlásos vagy és szégyelled a testedet, gondolj bele, ha valaki eljut veled az ágyig ő a husis testedet úgy akarja amilyen és nem lepődik meg, hogy van rajtad husi és nem vékony vagy...
F
Bármit amit más! Csodálkoznál milyen sok pasi van aki él-hal a ducikért!
(én is)
Jellemzően a túlsúlyos lányok normál testsúlyúakként hivatkoznak magukra az egójuk miatt. Ugyanebből az okból az elhízottak is saját magukat inkább molettnek gondolják. A bálnák szokták magukat ducinak hívni, úgyhogy a kérdező olyan 100-150 kiló között lehet.
Az ágyban esetleg felülést csinálhatsz, bár valószíűleg ekkora súllyal elég, ha a fejedet mozgatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!