Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért nem lehet nagyon kövér nőket találni tartós kapcsolatra?
Igazából ez eloszlik. Én is eléggé nőiesen duci vagy, mondhatni "kövér" vagyok és nincs nagyon hosszú párkapcsolatom. Minden embernek más ízlése van...
Nem mellesleg a ducibb nőket általában a 40+ korosztály keres, és nem minden 20 éves megy bele.
A 20 éves nem annyira keres molettebb nőket
(Ez egy nagy általánosítás, NEM MINDENKIRE IGAZ, mielőtt valaki ez miatt elkezd kővel dobálni)
Nem tudom, merre felé laksz, de Székesfehérváron én egész sokat látok. 165/64-5 kg vagyok, és még a saját korosztályomban, 18-20 évesek közt is látok bőven ducit, kövéret, meg az idősebbek között is.
Azt persze nem tudom, mennyi közülük a szingli, de nem túl gyakori, hogy pasival látnám őket.
Szerintem, ha szeretnél tőlük valamit, próbálkozz, de ne ilyen durván/túl rámenősen, mert én saját tapasztalatból mondom, hogy gyakran azt hiszik a nagyobb darab lányok, hogy fogadásból szólítod le.
*mielőtt valaki vádolna, hogy nem vagyok elég duci, hogy tudjam, voltam ennél kövérebb is 10-12 kg-val.
Kedves #5!
Akkor mégis hogyan érdemes közeledni?
Szia, kérdező!
Valahogy fokozatosan. Nem kéne így rögtön azzal indőlítani, hogy "én hosszú távú kapcsolatot akarok", vagy, hogy "te vagy a leggyönyörűbb lány, akit valaha láttam", hanem szép lassan, ahogy megismered, adagolni a dolgokat, így tudja, nem viccelsz, meg nem csak megfektetni akarod. - Ezt így főleg, ha élőben szedsz fel valakit
Társkeresőn meg szintén ne légy túl hízelgő, légy kedves, de ne nyálas, ne könyörögj folyton fotókért, és te se bombázd ezzel a csajt. A folytonos nyomulás nem vonzó, olyan, mintha ezen kívül nem lenne életed, és riasztóan hathat.
Bocsi, ha bunkón hangzottam, csak próbálok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!