Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem hiszi el, hogy a fiuknak nincs ‘szüzhártyája’. Már belefáradtam a magyarázásba, de ö annyira magabiztos, hogy már elkezdtem kételkedni. Tényleg van ilyen?
Röviden: nincs.
Ha urulógusi szakvéleményt is kérsz, holnapután esküszöm, hogy átkopogok 2 házzal arrébb lévő szomszédhoz!
Bizonyára nem tájékozatlan ilyen szinten, csak zavarban érezte magát, lévén, fitymaszűkülete van és rövid féke, ami elszakadhatott.
Ezzel a gyatra szöveggel próbálta elütni.
Nincs a férfiaknak szűzhártyájuk, ugyan hol lenne? :o Ha lenne is kb. 12-13 éves korában mindenki elvesztené amikor legelőször kiveri :D
A pasidnak vagy a fék szakadt el, vagy részleges előbőr-repedése. Mindenesetre nem irigylem, azért sem mert 30 éves korában még csak itt tart fejben, meg azért amúgy a fékszakadás baromira fáj. S téged sem irigyellek hogy ennyire korlátolt pasival vagy együtt...
Tudod ez nem tapasztalatlanság, hanem végtelen butaság, ami engem már kiábránditana az illető emberből.
Az egy dolog, hogy valaki szűz, és tapasztalatlan, az meg egy másik, hogy ha ezt ő komolyan gondolja, akkor ne urológiára küld, hanem a bolondok közé!
Mert ilyen hülye ember a világon nincs.
F
Értem én, és ezért mondtam, hogy nekem ez alapból kiábránditó 1 emberben.
És nem feltétlenül kell diplomás emebr, én sem vagyok az, de ez annyira alap, hogy a kérdés ki írása/olvasása után, az én IQ-m is le zuhant a p.icsába. 😌😀😀
Személy szerint nekem 1 ilyen kaliberű, degenerált nő, meg csak szexre sem kéne.
Pedig ez nagy szó, férfiaknál, de attól még tény. 😌
Szerintem engedd el a kis kezét, de vigyázz, nehogy a nagy csalódás közepette, kárt tegyen magában, mert azért végül is, te szakítottad át a szűzhárytáját. 🤦♂️
😀😀😀😂
Szerintem ez egy gyenge troll kérdés. :D
Ennyire mélyen ostoba nem lehet valaki.
Ha mégsem akkor remélem nem lesz gyereketek.
Ezt a génállományt egyik se vigye tovább!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!