Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiús külsejű lányok mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiús külsejű lányok mennyire jönnek be nektek szexuálisan?

Figyelt kérdés

Külsőleg erősen a fiús lányok közé tartozom,a rövid hajam és öltözködésem miatt.

Ezért gyakran vannak akik azt gondolják hogy a lányok felé húzok vagy legalább biszex vagyok pedig teljes mértékbe csak a fiúk jönnek be:)Sajnos gyakran kellett csalódnom már eddig,olyanokban is akikben megbíztam,és sokszor pont azoknak nem tetszem akik nekem bejönnek és fordítva:S:)Ezért is érdekel hogy vannak akiknek pont az ilyen külsejű,stílusú lányok tetszenek?:)

2020. jún. 20. 23:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik..38/F
2020. jún. 21. 06:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A rövid haj és az öltözködés még számomra nem teszi fiússá a lányt, ha mellette az arca és a testalkata nőies. Ha minden fiús akkor nem tetszik, de ebben talán nincs is semmi furcsa egy hetero férfi esetében.
2020. jún. 21. 07:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem jön be, és amennyire tapasztalatom, sokaknak másoknak sem. És legfőképp a külső miatt. (tehát ha laza, vagány, fiús beállítottságú egy nő, az nem baj, sőt előny is lehet, de azért alapszinten látszódjon, hogy nő)
2020. jún. 21. 11:02
 14/15 anonim ***** válasza:
60%
Semennyire. A rejtett buhzik viszont imádják az ilyesmit alibinek
2020. jún. 21. 11:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bejön ez a típus, viszont nagyon sokat számít az arc: egy kellemes sminkkel, fülbevalóval jól beállított rövid frizurával szerintem nagyon nőies tud lenni.

Viszont akinek fiúsabb az arca, és nem is sminkel, annál már szerintem is inkább hátrányos: smink nélkül, majdnem teljesen férfi ruhában, ékszer nélkül már azért láttam olyan nőt akit elsőre férfinek néztem volna. Ha ezt el tudod kerülni, akkor teljesen OK, ha rövid a hajad és sportosan öltözködsz.

2020. jún. 22. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!