Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiús külsejű lányok mennyire jönnek be nektek szexuálisan?
Külsőleg erősen a fiús lányok közé tartozom,a rövid hajam és öltözködésem miatt.
Ezért gyakran vannak akik azt gondolják hogy a lányok felé húzok vagy legalább biszex vagyok pedig teljes mértékbe csak a fiúk jönnek be:)Sajnos gyakran kellett csalódnom már eddig,olyanokban is akikben megbíztam,és sokszor pont azoknak nem tetszem akik nekem bejönnek és fordítva:S:)Ezért is érdekel hogy vannak akiknek pont az ilyen külsejű,stílusú lányok tetszenek?:)
Nekem bejön ez a típus, viszont nagyon sokat számít az arc: egy kellemes sminkkel, fülbevalóval jól beállított rövid frizurával szerintem nagyon nőies tud lenni.
Viszont akinek fiúsabb az arca, és nem is sminkel, annál már szerintem is inkább hátrányos: smink nélkül, majdnem teljesen férfi ruhában, ékszer nélkül már azért láttam olyan nőt akit elsőre férfinek néztem volna. Ha ezt el tudod kerülni, akkor teljesen OK, ha rövid a hajad és sportosan öltözködsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!