Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket izgat a terhesség szexuálisan?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem emiatt vállalnak gyereket az emberek.
De annak a gondolata hogy beléd élvez egy férfi és attól el kezd nőni egy baba a hasadban. Vagy pl hogy nagy hassal szexelsz, jobban vágysz a szexre, stb.
Téged izgat az hogy majd teherbe ejtsenek?
2020. jún. 15. 14:20
1/10 anonim válasza:
Nem izgat, max az, hogy ha majd gyereket szeretnénk, akkor szexelhetunk egy csomot vedekezes nélkül. Bar azt mondjak, hogy nem jo, ha allandoan szexeltek mikor a gyerek projecten vagytok, de mi tuti azt fogjuk tenni. :D
3/10 anonim válasza:
Én félek a terhességtől, úgyhogy nem.
5/10 anonim válasza:
Nem. Egy terhes nő minden,csak nem szexi. Lehet szép a párjának aki a gyermeke apja, vonzódhat is hozzá,de szexinek nem nevezném.. eltorzul mindene, a mellbimbó hatalmas lesz és folyik, a punci is lila lesz és megnő. Lehet striás is, eltűnik a derekad, a végefelé dagadnak a lábaid, kezed,ujjaid. És tévhit,hogy minden terhes egy kiéhezett kanca lesz.. az én libidóm csökkent sajnos, főleg már a 30.hét körül,mikor már sokat feszül a has,puffadsz,keményedsz, rúg a baba és sehogy sem kényelmes feküdni sem,nemhogy szexelni. Állandóan pisilned kell és ha még első terhesség még aggódsz is a koraszüléstől esetleg. Ja nekem a hüvelyem is érzékeny lett,kifejezetten fájni is tud néha amikor együtt vagyunk. Szóval félre a rózsaszín köddel, ne gondoljátok,hogy a terhesség szexi meg hú de nagy élmény. Mindemellett természetesen boldog vagyok és várom a babót, és nyilván minden nő máshogy éli meg ezt. Valakit egyáltalán nem zavar,szexben sem meg máshol sem,de ne éljen álomvilágban az aki még nem próbálta. :)
6/10 anonim válasza:
Nem akarok gyereket, szoval nem N
7/10 anonim válasza:
Kimondottan taszít a terhesség,nem akarok amorf viziló lenni.
8/10 anonim válasza:
Az 5-ösnek üzenem hogy egy terhes nő az gyönyörű és nagyon szexi is!!
35F
9/10 anonim válasza:
8as
Örülök,hogy így látod. Én nem így érzem magam :D
10/10 anonim válasza:
Nagy kár, pedig a terhes nők nagyon izgatóak. Erről meggyőződhetsz te is ha keresel ilyenre vonatkozó kérdést itt a gyk-n. Nemcsak nekem jönnek be. A gyerekvállalás és az új élet szépsége amógyis egy meghittebb szférát ad az olyan nők köré és ebben a fajta magasztos légkörben a női szépség és vonzerő nemhogy csökken hanem erősödik is. Persze ez egy idilli eszménykép, de sok esetben teljesül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!