Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket izgat szexuálisan a terhesség?
Izgat az hogy gumi nélkül beléd elvének, majd abból gyerek lesz? Meg hogy nagy hassal is szexektek, majd a puncidon jön ki a baba?
Én fiú vagyok, de engem nagyon izgat ez😀
szerintem ez beteg
psziológus kéne ide
meg egy helyesírási kéziszótár
Nem - s ha majd a partnereidnek (ha lesz egyáltalán) lesz egy csepp eszük akkor kétszer is ellenőrzik rajtad felvetted-e az óvszert.
Gyereket nem szexuális izgalom miatt vállalnak az értelmes emberek - mégha szex is kell hozzá hogy összehozd :)
Engem annyi izgat hogy sokan mondják hogy mikor terhesek voltak az egekben volt a libidójuk és ott másztak a pasijukra/férjükre ahol tudtak. Kíváncsi vagyok így lesz e
26/L
Szerintem beteg vagy.
Nagy hassal az utolsò kèt hònapban àltalàban a nők màr nem szexelnek..
Szerintem nagy részben ez természetes.
Engem izgat nagyon, viszont gyereket nem szeretnék.
Engem izgat.
Van szex és van szeretkezés. Utóbbinál volt egy párom akivel nagyon izgatott a gondolat, hogy ebből a szép szeretkezésből, milyen gyerek lenne?
Voltam már terhes. Sajnos abortusz lett a vége. De az alatt a pár hét alatt is különleges volt a szex. A rosszullétek ellenére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!