Terhesség után újra helyreáll a kapcsolat szexuálisan?
Lányok! Ha megszületik a baba visszaáll minden a régi kerékvágásba? Mármint terhesség elött mi minden nap együtt voltunk, de most már egyátalán nem akarja a férjem.
Ha kérdezem mindig csak húzza a száját. Azt mondja szép vagyok, meg csinos, és nem változott semmi, de hozzám se nyúl. Tudom, hogy másnál is van ilyen, de ha megvan a baba és letelik a 6 hét után visszaáll minden vagy marad az elhidegültség?
ez furcsa, mkinél máshogy mennek ezek a dolgok. én is arra számítottam, hogy majd nem akar hozzámnyúlni a nagy hasam miatt. hát ő akarna szegény, de nekünk nem lehet, mert sokat jóslózok. és hát én is tök szarul bírom a dolgot. az elején pedig semmi kedvem nem volt hozzá, de most már lenne.
én biztos vagyok benne, hogy terhesség után visszaállnak a dolgok a rendes kerékvágásba nálatok. lehet, csak félti a babát. mondjuk ennyi időtök gondolom nem lesz a baba miatt egymásra, de kizártnak tartom, hogy utána se akarjon hozzádnyúlni.
Remelem minden rendben lesz utana.
Eleinte egyutt voltunk ugyanugy, aztan kb. felidotol csak hetente 1x, mikor kikonyorogtem, de az meg nem volt semmi se, mert ugye 1 het szunet utan nem tartott sokaig a dolog neki. Most meg mar egyatalan nem.
Most mar kibirom, igaz en nagyon akarnam,de baba is barmelyik pillanatban megszulethet.
Aztan ha letelik a 6 het remelem minden rendben lesz.
Es koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!