Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők! Melyik a vonzóbb szexuálisan?
Adott pár pasi aki képeken szexi a belső tulajdonságairól nem tudtok semmit.
Az egyikük BCE-GTK pénzügy számviteles. A másik BME VIK villamosmérnök szakos. A harmadik BME/BGE pénzügy és számviteles. A negyedik ELTE IK programtervező informatikus. Az ötödik az bölcsész akárhol.
A villamosmérnök az lehet mérnökinformatikus is ha az jobb nektek. Na melyik a legvonzóbb szexuálisan? Aki nem a kérdésre válaszol annak be fogok szólni. Ha válaszol valaki akkor válasszon is! Nekem is van rangsorom! 23 éves pasi vagyok. A legjobb egy rendes lista lenne.
Engem a szakmák nem vonzanak szexuálisan!
De ha nagyon szeretnéd, hogy válasszak, akkor mérnökinformatikus, mert ahhoz hülye vagyok 😅 legalább igy "kiegészítenének" egymást!
23L
Ennek semmi köze a szexuális vonzáshoz.
Lerhet beszólni!!!
Kérdezek hasonlót.
Neked mi a vonzóbb szexuálisan? Ha édesítőszerrel iszom a kávét, vagy ha három cukorral?
Egyáltalán semmit se számít mit tanul, az meg hogy melyik egyetemen főleg nem. De ha muszáj választani talán BME pénzügy.
Én joghallgató vagyok. A lényeg hogy értelmes legyen, az nem izgat mit tanul vagy mi a szakmája. Párom pl szerelőként dolgozik:D de nem hülye szóval nem érdekel hogy nem valami az enyémhez hasonló társadalmilag megbecsült szellemi munkát végez..
Sajnálom, de számomra egy szakma nem tud szexuálisan vonzó lenni.
21/L
Én általában nem kedvelem azokat, akik pénzügyekkel foglalkoznak, egy bölcsész meg valószínűleg túl elvont lenne nekem.
Én, mint BME-s választom a BME-st. :) Igaz a VIK-esek nem mind normálisak. De a programtervező informatikus is jöhet.
Számomra sem tud vonzó lenni egy szakma. Se párt, se pedig alkalmi partnert nem szakma alapján választok.
21/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!