Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők! Melyik a vonzóbb szexuálisan?
Figyelt kérdés
Adott pár pasi aki képeken szexi a belső tulajdonságairól nem tudtok semmit.
Az egyikük BCE-GTK pénzügy számviteles. A másik BME VIK villamosmérnök szakos. A harmadik BME/BGE pénzügy és számviteles. A negyedik ELTE IK programtervező informatikus. Az ötödik az bölcsész akárhol.
A villamosmérnök az lehet mérnökinformatikus is ha az jobb nektek. Na melyik a legvonzóbb szexuálisan? Aki nem a kérdésre válaszol annak be fogok szólni. Ha válaszol valaki akkor válasszon is! Nekem is van rangsorom! 23 éves pasi vagyok. A legjobb egy rendes lista lenne.
2020. jún. 12. 19:07
11/14 anonim válasza:
1. Mérnökinformatikus jelen, akkor dugunk?
12/14 anonim válasza:
11. Mint említettem a szakmák nem tudnak vonzani!
13/14 A kérdező kommentje:
Kedves cukorral iszom e a teát válaszoló. Az, hogy ki mit mivel iszik az semmit nem árul el de az, hogy ki milyen szakra megy sokat. Engem se ez érdekel legfőképp de van egy alap véleményem a szakokról. Én se ez alapján döntenék persze na de vannak sztereotípiáim értitek. Ha meghallom, hogy egy nő mérnök mást gondolok mintha bölcsész lenne nem ez alapján döntenék de lenne véleményem. Na így akkor kiegészítettem! Nem ez vonzó de egy fajta vélemény ami alapján lehet vonzóbb valaki.
2020. jún. 12. 20:41
14/14 anonim válasza:
De ha nem is tudnak vonzani, legalább kiegészítenénk egymást 😂😂. Kezdetnek az is valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!