Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiús külsejű lányok mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiús külsejű lányok mennyire jönnek be nektek szexuálisan?

Figyelt kérdés

Külsőleg erősen a fiús lányok közé tartozom,a rövid hajam és öltözködésem miatt.

Ezért gyakran vannak akik azt gondolják hogy a lányok felé húzok vagy legalább biszex vagyok pedig teljes mértékbe csak a fiúk jönnek be:)Sajnos gyakran kellett csalódnom már eddig,olyanokban is akikben megbíztam,és sokszor pont azoknak nem tetszem akik nekem bejönnek és fordítva:S:)Ezért is érdekel hogy vannak akiknek pont az ilyen külsejű,stílusú lányok tetszenek?:)

2020. jún. 20. 23:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem jönnek be, de a legjobb barátomnak a fiús csajok tetszenek

nem vagyunk egyformák

2020. jún. 20. 23:52
 2/15 A kérdező kommentje:
Persze ez így van jól:)
2020. jún. 20. 23:53
 3/15 StevenUp ***** válasza:
100%

Én a nőies lányokat szeretem akik ha sportosan öltöznek akkor is nőiesek.

De nekem is van olyan kollégám aki egy fiusabb lánnyal él együtt szóval, van rájuk igény

2020. jún. 21. 00:09
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Haat igy nem tudom latni kellene igazabol.
2020. jún. 21. 00:10
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az #1-es írja van akinek tetszik, mert pl. vagánynak tartja, de... tartok tőle nem ők lesznek többségben a férfiakon belül.

Nem kell feltétlenül s...ig érő miniszoknya, meg köldökig érő dekoltázs, bármilyen testalkattal lehetsz nőies ha ügyesen öltözködsz. Viszont ha fiúnak akarsz látszódni külsőleg akkor ne várd, hogy külsőleg nőnek lássanak.

2020. jún. 21. 00:15
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Valóban látni kéne téged, hogy mennyire látszol fiúsnak.

Nekem volt már az átlag nőktől éltérő csajom is meg viszonyom is.

Nem úgy néztek ki mint a fiúk, de nem azaz átlag nőies csajok voltak.

És az egészben az izgatott, hogy mind a 2 említett csajnak meztelenül meg olyan teste volt, hogy...😳☺️

Az utcán meg inkább melegítő nadrág, szinte semmit nem sejtető felsőket hordtak.

Tehát egyszerűbb ha az utcán látok egy ilyen csajt,mert látatlanban véleményt formálni nem lehet.

F

2020. jún. 21. 00:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudsz mutatni egy képet magadról? Vannak fiús külsejű lányok fiús kisugárzással akik nem vonzóak de vannak vonzó fiús lányok is.

35F

2020. jún. 21. 00:53
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha fiús haj és öltözet ellenére is sugárzik egy lányról a nőiesség, az teljesen oké.

Viszont ha konkrétan fiúnak is tűnik, és csak a hangjából meg a nevéből derül ki, hogy lány, na az úgy nem.

2020. jún. 21. 00:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ameddig nem társul nagyon fiús viselkedéssel a fiús külső, addig személy szerint nem zavar.

Aki meg a kinézeted alapján tapogatózik a beállítottságod iránt, az inkább középre tippel a nagyon kínos helyzetek elkerülése végett.

F (for respect)

2020. jún. 21. 00:59
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem speicel nem jön be, de sokaknak igen :)
2020. jún. 21. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!