Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kefélted már meg úgy a kollégád/kolléganőd hogy utána állandóan újra akart b.szni Veled?
Igen. Volt olyan hogy a kedves kolléganővel munka idő közben estünk egymásnak.
Én Szakács voltam ő pedig felszolgáló egy kis pizzériában.
Nem igazán volt forgalom és bele kezdtünk erre megjelent egy pár vendég kiment felvette a rendelést én elkészítettem és míg sült folytattuk amit félbe hagytunk az öltözőben. Sokáig jártunk össze és sikerült egy 3ast is összehozni vele és a barátnőmmel. Ó a régi szép idők 😩
Volt egy nálam idősebb, nagyon csinos kolléganőm, egyszer munkahelyi buli után nála kötöttünk ki és sikerült úgy megdugnom, hogy kétszer élvezett el (én, ha iszok nagyon nehezen tudok elmenni, ez esetben is kézzel kellett saját magamnak a mellére verni), ezután szexpartnerek lettünk, de azt mondta, ha talál magának párt a saját korosztályából akkor mi szakítunk, pár hónak múlva úgy is lett.
Mondjuk többször nem volt olyan, hogy kétszer elélvezzen, de egyszer mindig elvittem és így baromi jókat szexeltünk. Fiatal voltam és büszke voltam rá, hogy egy érett bombázó élvez a farkamon és a kezeim között, persze én is nagyokat élveztem, mert a csaj is nagyon ügyes volt, bár idősebb lévén azt szerette, ha én irányítok, de tudtam mi jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!