Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha kolléganöim/kollégáim állandóan a nagy méretröl "viccelödnek"?
Napi szinten többször végig kell hallgatnom , valamilyen kontextusban mindig elöjön a téma. Ez annak nyilván nem probléma, akinek nagy,de nekem nem az , így legszívesebben felkötném magam szégyenemben, nem hogy nevetni tudnék rajta.
Hogy nem veszik észre mások, hogy ez a viccelödés valakinek kegyetlen szarul eshet?
Jól van már te kis mimóza lélek !!
Hát nem tudsz vissza vágni?
Mond azt hogy a tied még attól is nagyobb, és ha "rábeszéled" akkor csak te jársz jól, mert dugsz egy piszok jót.
Lehet csak azt akarják kiprovokálni hogy kezdeményezz már náluk.
DE te aztán az istennek se akarsz dugni.
46 évesen én már rég lejöttem a fszméregetés témáról, majd ha érsz még kicsit, te is rájössz. Nekem van egy mottóm, amit nem is mulasztok el kinyilvánítani viccesen ilyen szituációkban: „Itt természetesen mindenkinek nagy farka van, csak nekem van mikropéniszem.”
Ez ugyan nem igaz, de elég hatásos, hogy kicsit tükröt tartson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!