Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretne már most gyereket a 19 éves barátnőm?
Már sokszor mondta, de én mindig azt mondom neki hogy még túl fiatal hozzá, és még bőven ráérünk. Én is szeretnék majd gyereket lehetőleg tőle, de min 3-4 év múlva.
Más lány is ilyen fiatalon szeretne anyuka lenni?
Nem .....
Abban az esetben normalis ha mar van kozos otthonotok, hazasokvagytok es ismeritek egymast legalabb 3 eve, mindkettotoknek stabil jol kereso munkaja van, sokmindent megeltetek egyutt (koltozesek,nyaralasok,rengetek kozos elmeny). Erre 19 evesen nem latok realitast a kislany akivel jarsz eretlen es meggondolatlan... En szakitanek...
23/l
Mert unatkozik, nincs célja az életében, esetleg mert fogalma sincs róla, valójában mivel jár egy gyerek. Még ő maga is gyerek, naiv ábrándokba ringatja magát a habos-babos vattacukorfelhő babázásról, nem lehet komolyan venni. Várjátok meg, amíg mindkettőtöknek van fix munkája, stabil jövedelme, saját közös otthonotok, és akkor el lehet gondolkodni majd a dolgon. Nem kerget a tatár, jobb lenne ezzel várnotok.
Esetleg linkeld be neki ezt a kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Oké, hogy te nem vagy egy xart sem érő faxkalap, de attól még igenis a barátnődnek is kellene annyi felelősségének lennie, hogy nem hozza magát ilyen helyzetbe még véletlenül sem.
Egyetértek a 2. válaszolóval, nem is értem, miért pontoztátok le.
19 évesen én is akartam még, most már egyre kevésbé. Főleg úgy, hogy felfogom, mivel jár.
Mert a rózsaszín felhőben lebeg, elvitték az érzések és nem gondolja át, hogy mivel jár egy gyerekvállalás.
Legyél akkor te a bölcsebb és várjatok még pár évet - tényleg passzoltok-e egymáshoz annyira, hogy utána egy életen át kitartsatok egymás mellett. Személyes véleményem, hogy ez fontosabb, minthogy van-e már lakás, kocsi, jó állás stb. (persze ezek is fontosak a gyerekvállaláshoz, de a legfontosabb hogy két ember passzoljon annyira egymáshoz hogy érdemes legyen gyereket vállalni, ez meg nem 1-2 év mire kiderül).
Én 17 éves korom óta szerettem volna gyereket, de eszembe nem jutott beleugrani anyagi háttér és fix párkapcsolat nélkül.
23/N (anyuka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!