Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel fog állni a farkam részegen?
Figyelt kérdés
Parázok hogy nem fog akkor...
Nektek fel szokott akkor is?
2020. jún. 18. 01:37
2/11 anonim válasza:
Nekem fel szokott, aztán részegen 2 perc alatt tüzelek. Részeg szex sose jó :D
3/11 anonim válasza:
Nekem sem nagyon áll fel.
Viszont másnaposan egész nap áll. 😀
5/11 anonim válasza:
Nekem fel all , de elmenni nem tudok ... multkor 2,5 oraig reszeltem baratnomet ami nekem kb 5 percnek tunt ... de mar mondta hogy hagyjuk abba mert mar faj neki
6/11 anonim válasza:
Páromnak feláll, de elélvezni nem tud. Én mondjuk élveztem és ő is.
7/11 anonim válasza:
Feláll, de nem tudok elmenni, illetve voltam annyira részeg, hogy fel sem állt :( Amúgy meg, mint a 3-as, másnap folyamatosan áll.
8/11 anonim válasza:
Általában feláll és általában tovább is bírom, de sült már el rosszul. Ritkán leszek fáradt az alkoholtól, de ha igen, az nagyon le tud szedálni.
9/11 anonim válasza:
Legtöbbször csak merevedik, de nem teljesen áll fel.
De mivel más "kontroll" alatt vagyok, ha sikerül is a szex, nehezen tudok elélvezni. Ráadásul a másikra se tudunk úgy figyelni.
Ezért ne igyatok szex előtt!
10/11 anonim válasza:
Szerencsére nem. Egyszer, egy szerelmi bánat okozta elhajlás után olyan bűnronda nőnél aludtam, hogy másnap hálát adtam az égnek, hogy nem állt fel a cerka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!