Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire akadnátok ki, ha a pasitok hármasozni szeretne plusz egy lány bevonásával? Illetve, hogy vezessen rá erre a barátnőm?
Az én párom pár évvel ezelőtt rábeszélt a hármasra,De ő azt akarta,hogy ketten kényeztessenek a barátjával.Jó sok idejébe és
sok- sok vitánkba került,De a végén sikerült engem rábeszélnie.Jól sült el a dolog,megismételtük még egy jó párszor.Aztán azzal jött nekem elő,hogy most egy idegen pasival próbáljuk meg a netről,kinézet valakit,akinek óriási farka volt.Akkor nagyon összevesztünk,mert nekem sem idegen pasi,sem nagy farok nemkellett!Pár nap múlva én hoztam fel neki,hogy hármasozhatunk,de csak ha én választhatok partnert és ezúttal megpróbálnám lánnyal,mert mindig is szerettem volna kipróbálni!Természetesen nagyon megörült a dolognak!Várnia kellett még pár hónapot,mire összehozzuk a barátnőmmel!Mindig is volt köztünk valami vágy,csak nem mertünk beszélni róla.Erőt vettem magamon és elmondtam neki,mit Szeretnénk!Nagyon meglepődött,De láttam rajta,hogy megörült!Azóta elég gyakran így csináljuk vagy hármasban,vagy kettesben a barátnőmmel a párom jelenlétében!
Én,mint férfi,senkivel nem osztanám meg a szerelmem!(nőt)
Ha ő akarná,elhagynám.Nálam nem fér bele,a szerelmi kapcsolatba!
Sőt!Összetörnék,és magamat hibáztatnám,hogy nem voltam elég neki.
Persze ha nem nagy kötődés van köztünk,az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!