Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Mennyire akadnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyire akadnátok ki, ha a pasitok hármasozni szeretne plusz egy lány bevonásával? Illetve, hogy vezessen rá erre a barátnőm?

Figyelt kérdés
Mindezt komoly kapcsolatban.

2020. jún. 13. 04:27
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Szánalmas, ha emiatt szakîtanék és keresnék olyan barátnőt aki belemegy ebbe?
2020. jún. 13. 09:33
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
Szánalmas! De valószínű nagyon szeretheted, ha ilyen miatt kidobnad... Szóval inkább szakíts vele, jobb lesz a lánynak.
2020. jún. 13. 09:45
 13/24 anonim ***** válasza:
81%

Szánalmas, de akkor nem is szereted a barátnődet.

Szakítsatok, ne pazarold a barátnőd idejét, hadd keressen értelmes pasit.

2020. jún. 13. 09:50
 14/24 anonim ***** válasza:
65%

Pont ezt írtam, hiába pontoztok le. Ahol felmerül hogy nem elég a partner és kell egy harmadik, azt nem lehet komoly kapcsolatnak nevezni, ott szeretet sem nagyon van, nemhogy szerelem.

Itt a tökéletes példa, a kérdezőben felmerült hogy ha nem megy bele, elhagyja és keres mást. Szerintetek szereti a barátnőjét?

Nincs ellenemre amúgy nőként a hármas, de nem egy komoly kapcsolatba tartozik, ott bajok vannak ha ilyesmivel kell feldobi vagy kiegészíteni.

2020. jún. 13. 10:22
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem szánalmas! Nem illetek össze és kész. Inkább mint a megcsalás!
2020. jún. 13. 10:39
 16/24 anonim ***** válasza:
42%
Bezzeg ha titeket 2 fasszal sszarra dugnanak jo lenne :DD Aki harmasozni akar annak nincs kapcsolata. Nem lehet annak nevezni :DD Ja akinek egyszerre 2 faaz kell az egy ri.banc a pasi meg egy ocska ember ha 2 csajjal akarja egyszerre :)
2020. jún. 13. 11:25
 17/24 anonim ***** válasza:
13%

Utolsó, igazad van. A nők álszentek. Szart kevernek és uszítanak mindig :D

Ja, és az esetek 99%ban persze a pasik a szemetek :D

2020. jún. 13. 11:28
 18/24 anonim ***** válasza:
21%
16os vagyok ja es amugy a pasik a szemetek nagyreszt de megis az OCSKA RI.BANCOK akik megengedik hogy oket megdugja 100pali egyszerre vagy kulon. A pasikra vetnek mindig amikor ok dontik el hogy kinek mikor teszik szet a labukat, az o dontesuk hogy mekkora rib.ancok lesznek.
2020. jún. 13. 11:33
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem szánalmas, de ezek szerint nem szereted a barátnődet.

Szakíts vele, jobban jár a lány is, meg te is, hogyha találsz egy olyan lányt, aki ebben bennevan.

2020. jún. 13. 12:22
 20/24 anonim ***** válasza:
60%
Nálunk egyszer, még a kapcsolat elején férjem (akkor még caak párom) felvetette. Nagyon kiakadtam, lelkemre vettem, utána sokáig szarul is éreztem magam, hogy én nem vagyok elég neki?! Aztán tisztáztuk, nem merült fel többet.
2020. jún. 13. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!