Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaralásnál egy lány pucérkodna a fiú haverok előtt?
Figyelt kérdés
2020. jún. 12. 21:32
1/13 anonim válasza:
Az attól függ milyen az a lány.
Van aki semmilyen körülmények között sem, van olyan aki berúg az esti buliban és utána már igen, meg van olyan is akinek még egy feles sem kell. Ez lányfüggő
2/13 anonim válasza:
Az előzővel egyetértek, és hozzátenném, hogy legtöbb esetben az első verzió érvényes.
3/13 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönne h a feleségem ilyent tenne. :)
4/13 A kérdező kommentje:
3-as nem zavarna,hogy mások is látják őt meztelenül?
2020. jún. 12. 22:06
5/13 anonim válasza:
Nudista camping... Mindenki pucér. Kortól nemtől függetlenül.
6/13 anonim válasza:
En szoktam neha...otthon is, kerti partin meg a hazban is... Elvezem amikor huzhatom a haverokat... Meg a ferjem is szereti hogy masok igy latnak :)
7/13 anonim válasza:
Párom simán pucérkodott haverok előtt
8/13 anonim válasza:
7, és neked ez belefért? Nem dobtad emiatt?
9/13 anonim válasza:
Nekem nem férne bele, hogy a párom barátai előtt pucér legyek.
Max fürdőruha, de az is elég látványos a mellem miatt és így is megbámulják, ami sztem elég kellemetlen és gáz.
Nem vagyok prűd, félre ne érts, sőt... De én se örülnék, ha barátnőim a pasim farkát nézegetnék...
10/13 anonim válasza:
Miért, mi van a melleiddel, utolsó???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!