Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak érzik, ha egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak érzik, ha egy nő még szűz? Érezni lehet, hogy ott "átszakadt" valami?

Figyelt kérdés

2020. jún. 12. 07:55
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Érezni csak abból lehet hogy nem úgy fekszik a menyecske, de látni látszik hogy nem épp úgy élvezi és éppenséggel a lányok szólnak hogy még szüzek.

A szűzhártyát nem úgy kell elképzelni mint egy nehezen átszakítható anyag.

A fiúk ferfiak csak azt érzik h bent van, fájdalmat is csak akkor ha száraz a hüvely

2020. jún. 12. 08:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hat a hartyat nem érzik az tuti 😃
2020. jún. 12. 08:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig két szűz lánynak vettem el a szüzességét, egyszer sem éreztem a hártyaszakadást...
2020. jún. 12. 09:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyiból tudni csak, hogy kb nem tudod bedugni, annyira szűk. Amúgy mást külön nem érezni.
2020. jún. 12. 10:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A szűzhártyát nem érzed (főleg hogy egy bizonyos életkorra általában már spontán elkezd átszakadni), max. annyit amit a #4-es is írt, hogy még nem tudja a lány elengedni magát teljesen és e miatt kicsit szűk, talán kicsit sziszeg, kellemetlen. Viszont ha figyelsz rá akkor ez gyorsan oldódik nála és be tudod vezetni a gyönyörök világába :)

Van egy cimborám aki imádja a szűz lányokat - direkt hajt rájuk. Az eleve az, hogy az elsőre mindenki örökre emlékezni fog, ezért csinálja.

2020. jún. 12. 11:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek, ment a zöld kéz:)
2020. jún. 13. 12:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia

Én 30 éves szűz lány vagyok,és hát hiába vagyok még szűz és tejesen érintetlen fiúval még csak nem is csokoloztam.

Szoval hiába vagyok még szűz nincs már olyan álapozba a szűz hártyám mint 30 évesen olyan mint ha kopor volna vagy nem tudom elmondani szoval nincs már meg belőle anyi kint 15 évesen volt peddig még szűz vagyok.

Csak hát az ember jár nőgyogyászhoz ide oda azért érted hiába..

Szoval ahogy mondta a koral kopik a szűz hártya álapota egy 30 éves szűznél már szerintem lehet hogy meg se lehet álapitani hogy szűz mert lehet hogy alig van valami a szűzhártyájábol.

2020. jún. 21. 00:24
 8/8 Oldfire ***** válasza:
Nem kopik az idősödő lányoknál.Legfeljebb vastagodik. Nehezebben szakad át. Tapasztaltam.
2022. dec. 22. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!