Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor átszakad a szűzhártya...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor átszakad a szűzhártya csak akkor fáj?

Figyelt kérdés
Mèg szűz vagyok és most lesz az első a barátommal és tudom hogy az első általában a lányoknak fáj és vérezhet is. Az érdekelne hogy csak az átszakadás pillanatában fáj e vagy utána az egész aktus közben végig fájni fog?

2016. okt. 27. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
ha szuz verzik mem sokaz de verzik amugy az elso az egesz aktus fajdalmas a masodik is faj a harmadik kelemetlen de nagyon sokaz szamit az elo jatek minosege
2016. okt. 27. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
En nem ertek egyet az elottem szoloval. Az elso fajt egy kicsit, vereztem is de nem volt veszes. A masodikat mar elveztem, utanna pedig mar rendben volt az egesz :) Nagyon sokat szamit a pasi, hogy figyeljen rad, es hogy ne kapkodjatok el. Nekunk legalabb negyed ora volt csak az elso behatolas. Nagyon lassan, es fokozatosan csinaltuk, es igy szerintem sok lanyhoz kepest nagyon szerencses voltam. L/22
2016. okt. 27. 23:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Na, nekem meg se nem vérzett, se nem fájt, valószínűleg már máskor átszakadt, csak nem vettem észre. A barátom még várt volna vele, pedig ő már nem volt szűz, de én már a falat kapartam a vágyakozástól. :D Elég nedves voltam, könnyen bement, pár másodpercig feszített, de aztán minden jó volt.
2016. okt. 28. 00:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem csak a szűzhártya meglététől fájhat.

Nekem másfél évig minden! szex kínszenvedés volt, sokszor sírásig. Az ex túl nagy volt, és hiába tágított meg nyalt, akár halottnak a csók. Végül nagyrészben emiatt is szakítottam vele.

A jelenlegi párom kisebb, vékonyabb, és csodás, kielégítő vele a dolog, kb. sohasem fáj, elélvezek aktus közben is...

2016. okt. 28. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem törvényszerű hogy vérzik én se véreztem
2016. okt. 28. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Én sem véreztem,s nem is fájt,a pasim azt hitte,már nem is voltam szűz xd
2016. okt. 28. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!