Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30+ éves szűz nővel fekszem le, ugyanúgy óvatosabbnak kell lenni?
Figyelt kérdés
Azért, mert azt olvastam, hogy nagyrészt nincs már szűzhártya ilyen korban vagy ha van is, elvékonyodik, ez igaz?2016. okt. 18. 15:48
1/7 anonim válasza:
Ez hülyeség.. Ennyierővel akkor 20+ nőnek se lenne.. 22 L
2/7 anonim válasza:
Egyébként hol olvastál ilyet mert én még nem hallottam ilyenről.. Még a nőgyógyász se mondott ilyet hogy egy idő után magától elvékonyodna.. Mivel nincs behatolás nincs fizikális érintkezés a hüvellyel nem tud elvékonyódni..
3/7 anonim válasza:
Azért nincs szűzhartya, mert nőként nem hiszem el, hogy egy +30-as nő nem ujjazta meg még magát rendesen vagy nem használt dildót... Ez elképzelhetetlen. Ez olyan mintha +30szűz lennél és még nem értél volna a péniszedhez csak amikor pisilsz.
4/7 anonim válasza:
Ebben a korban már elég durva dolgok tudnak lenni odalenn. Olvastam valahol, hogy ebben a korban már kérges meg mohás lehet a vagina, rosszabb esetben csótányos is.
5/7 anonim válasza:
Hol találtál te 30-as szűz Nőt??
A szűzhártya sok mindentől felszakadhat, pl. mezei sportolás következtében is, szóval amitt nem addógnék a helyedben.
6/7 anonim válasza:
Pont fordítva!
1: Ilyen korban a szűzhártya is kevésbé rugalmas, mint fiatalon, még jobban fáj, ha átszakítod.
2: Annak oka van, ha még szűz. Félelem, rossz tapasztalatok, gyerekkori zaklatás. Előjöhetnek ezek a traumák.
Tehát vedd alapul, hogy csinálnád egy szűz 20 évessel, és szorozd meg hárommal.
Gondolom nem az első fájdalmas csalódása akarsz lenni.
7/7 anonim válasza:
"mert azt olvastam, hogy nagyrészt nincs már szűzhártya ilyen korban vagy ha van is, elvékonyodik, ez igaz?"
Gondolom ezt itt a gykn írta valami hozzád hasonló iq bajnok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!