Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átszakadhatott a szűzhártyám?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átszakadhatott a szűzhártyám?

Figyelt kérdés
Eddig is ujjaztam magam de tegnap feldugtam magamnak egy 13 cm dolgot.Nem vérzett meg nagyon jó volt, de akkor átszakadhatott a szűzhártyám? És ha igen mikor? Mert eddig a mensin kívül még sosem véreztem odalent

2019. júl. 24. 11:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%

át.

Én meg nem véreztem az első szexnél.

és?

2019. júl. 24. 11:52
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Yessss!
2019. júl. 24. 11:53
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Igen.
2019. júl. 24. 11:59
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Már az ujjazástól is átszakadhat, de nem feltétlenül, mert az is képes tágulni. Az hogy hosszra mekkora dolgot dugtál fel nem számít, mert a szűzhártya a bejáratnál van max. 1-2 cm-re.
2019. júl. 24. 12:33
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

Először is, a szűzhártya nem szakad, HANEM TÁGUL!

Másodszor pedig a szűzhártya nem fent van valahol, hanem a hüvelybemenetnél. Nem attól fog kitágulni hogy milyen hosszú az amit feldugsz!! Vastagságától tágul ki.

2019. júl. 24. 14:03
 6/15 anonim ***** válasza:
26%

"Először is, a szűzhártya nem szakad, HANEM TÁGUL!"

De szakad! Első aktusnál szakad, tágulni is tud, de nem annyira mint a hüvely ezért szétszakad. Sőt aki már jópárszor szexelt annak gyakorlatilag csak kis cafatok/maradék marad a szűzhártyából.

2019. júl. 24. 14:09
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Vastag is volt?
2019. júl. 24. 14:14
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem szakad. Alapból van rajta lyuk, ha nem lenne akkor szakadna át.
2019. júl. 24. 14:18
 9/15 anonim ***** válasza:
66%

Igen van rajta, de nem lyukas az egész! Azon a kis lyukon nem fér be a pénisz még a minimális tágulással sem, ezért szakad!

Mindenkinek más kicsit, de nagyjából a közepén van egy lyuk vagy több kisebb és ez tovább szakad...

2019. júl. 24. 14:26
 10/15 anonim ***** válasza:
77%
Ha normálisan fel van izgatva és elég nedves akkor nem szakad, hanem szépen kitágul.
2019. júl. 24. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!