Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átszakadhatott a szűzhártyám?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átszakadhatott a szűzhártyám?

Figyelt kérdés
Eddig is ujjaztam magam de tegnap feldugtam magamnak egy 13 cm dolgot.Nem vérzett meg nagyon jó volt, de akkor átszakadhatott a szűzhártyám? És ha igen mikor? Mert eddig a mensin kívül még sosem véreztem odalent

2019. júl. 24. 11:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

Remélem nem nő vagy!

Annyira nem tud tágulni mint a hüvely!

2019. júl. 24. 14:33
 12/15 anonim ***** válasza:
81%

Ez a nő sem jól tudja!

Főleg, hogy mindenkinek másmilyen a hártyája és a lyuk is máshol van és a mérete is változó. Valakinek meg konkrétan nem is hártya hanem egy húsfal, másnak meg tényleg hártya szerű.

És ahogy az előbb is leírtam minimálisan tágul (ez egyénenként eltérő mennyire) és utána szakad. Nem biztos hogy első alkalommal, mert egy vékonyabb péniszt akár be is tud fogadni, de mindenképp szakadni fog előbb-utóbb.

2019. júl. 24. 14:49
 13/15 anonim ***** válasza:
12%
Nyugodtan nézhetsz a neten olyan képeket is ahol látszik, hogy már csak cafatok vannak belőle.
2019. júl. 24. 14:50
 14/15 anonim ***** válasza:
64%

Biztos te jobban tudod, mint az aki ezt tanulta és ezzel foglalkozik😂

Ha mindig elég nedves és laza valaki, akkor nem fog az szakadni, hanem nagyon szépen kitágul.

Ha ész nélkül csak durr bele, akkor persze hogy össze-vissza szakad és szét lesz marcangolva meg cafatos lesz...

2019. júl. 24. 15:00
 15/15 anonim ***** válasza:
64%

Tőle még nőgyógyászok is tanulnak.😅 Sokkal több esze van mint a legtöbb “nőgyógyásznak” Magyarországon.

A te fejedben szakad továbbra is!

2019. júl. 24. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!